NAGRADNJAČA

Dreft nagrađuje vašu inspiraciju crvenom

19.12.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Toplina blagdana je nezamisliva bez crvene boje te osjećaja ljubavi, strasti i energije koju ona potiče. Noseći odjeću crvene boje pokazujemo odvažnost i samosvijest, a te kombinacije nikada ne prolaze neprimijećeno.

Crvena odjeća zahtijeva i posebnu njegu zbog čega je osmišljen Dreft Delicates & Color, tekući deterdžent namijenjen šarenoj i osjetljivoj odjeći koji pomoću Fiberflex tehnologije nježnom njegom pomaže odjeći očuvati oblik i boju. Dreft, uz to, godinama podupire i prati hrvatsku modnu scenu. Od 2008. godine Dreft je glavni je sponzor jednog od najvećih modnih događaja u Hrvatskoj, Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ), utemeljitelj natječaja Dreft Next Generation u kojem podupire i pomaže mladim, talentiranim i obrazovanim ljudima, a prošlog mjeseca, predstavio je suradnju s radnicama bivše tvornice Kamensko, ujedinjenih u Udrugu Kamensko.

Dreft je prepoznao časnu borbu bivših radnica Kamenskog i njihov neupitni ljudski uspjeh te im je povjerio posao proizvodnje promotivnog materijala, crvenog šala. Više možete pogledati ovdje.

S obzirom da Dreft čuva oblik i boju odjeće pozivamo vas da se inspirirate crvenom bojom, kao što je to učinila i modna blogerica Anita DujićVeljača u suradnji s Dreftom.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio pet poklon paketa Drefta.

Nagradu su osvojili:

Ivana Štefanek
Ksenija Svrtan
Klara Andrijanić
Iva Mladinović
Daniel Herak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.