RETROGRADNI MARS U JARCU

Ovo je idealno vrijeme za dovršavanje poslova, evo koji znakovi mogu izvući najviše koristi

19.08.2018 u 07:47

Bionic
Reading

Poslije dugog boravka u Vodenjaku, Mars je krenuo retrogradno i nakratko se vratio u Jarca, gdje će se zadržati do 10. rujna, kad opet ulazi u Vodenjaka

Podsjećamo da se planeti nikad ne kreću doslovno natraške, ali se tako čini gledano za Zemlje kad se pojedini planet nađe sa suprotne strane Sunca.

Razdoblje boravka Marsa u Jarca povoljno je za dovršavanje opipljivih poslova. Budete li imali obaveza, ispunit ćete ih. Bit ćete naoružani planovima, ciljevima, alatima i marljivošću. Radit ćete jednako dobro u grupi ili sami.

U iduća tri tjedna mnogi će se pozabaviti popravcima mehaničkih kvarova i provjerama čvrstoća vijaka, čavala, klinova i šarki. Otkrit ćete da neki radovi nisu dobro obavljeni pa ćete im se vi ili majstori morati ponovno posvetiti.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mars u Jarcu navodi na oprez i kompromise bit čete skloni oprezu i kompromisu, a odvraća od naglih i eksplozivnih poteza. U svemu što činite bit ćete skloni dobroj organizaciji i temeljitom planiranju, dok ćete prezirati improvizaciju, lakomislenost i dvosmislenosti.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razbacivanje vremenom i materijalima neće dolaziti u obzir. Dogovarate li posao, zahtijevat ćete ekonomičnost i preciznost. Ako ste i inače ozbiljan pregovarač, sad ćete se ograničiti na samu bit i preskakati sve suvišno.

Ako ste ranije bili žrtve 'prodaje magle', razvit ćete šesto čulo za muljatore.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj je planetarni položaj najpovoljniji za Bikove, Djevice, Ribe i Škorpione, dok Rakove, Ovnove i Vage uvodi u iscrpljivanje i opasnost od ozljeda. Najjače će ga osjetiti ljudi rođeni u posljednjih pet dana svakog od spomenutih znakova.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia