PRVA DAMA FRANCUSKE

Dotjerana i u šetnji s psom: Brigitte Macron u istom danu promijenila dva briljantna stajlinga

29.03.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Brigitte Macron je uvijek sjajno odjevena, zbog čega je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih prvih dama, a to je ponovno dokazala u dva dnevna izdanja za čistu peticu

Čak i kad ide u šetnju s psom, prva dama Francuske osvaja fantastičnim modnim kombinacijama.

Njezin je stil klasičan, bezvremenski i redovito laska njezinoj nježnoj figuri, a minimalizam je njezina modna formula od koje nikad ne odstupa.

Brigitte, koja je 24 godine starija od svoga supruga, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, jedna je od onih dama koje u svakoj prigodi pokazuju odličan smisao za stil te nikad ne pretjeruju u svojim modnim izletima.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prva dama Francuske drži se svojih provjerenih modnih obrazaca koji podrazumijevaju uske hlače, gležnjače, kapute koji prate liniju tijela, retro mini haljine...

U neformalnoj dnevnoj šetnji s psom, prilikom koje se susrela i s belgijskim karikaturistom Philippeom Geluckom, Brigitte je ponovno dokazala kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: EPA / Autor: GONZALO FUENTES / POOL

U istom danu promijenila je dva stajlinga u boji koja joj sjajno pristaju.

Jedan je uključivao tamnoplavi kaput s udobnim gležnjačama dok je druga kombinacija bila nešto elegantnija: kraći kaput sa širim rukavima, gležnjače na petu i pripijene hlače.

Kao i obično, nosila je svoj slojevito ošišani bob, a oči je dramatično naglasila s puno crne olovke.

U jednom je ranijem intervjuu Macron izjavila kako je oduvijek voljela modu te da se trudila oko svog izgleda.

'Uvijek sam se puno trudila oko svog izgleda, pitajte moju djecu ili studente. Nikad ne bih izašla iz kuće, a da ne provjerim kako izgledam i bez frizure. Jednostavno, to sam ja', izjavila je svojedobno bivša profesorica.