alexandra od hanovera

Dostojna nasljednica: Lijepa unuka Grace Kelly osvanula u hit haljini

25.03.2024 u 20:12

Bionic
Reading

Alexandra od Hanovera već je pokazala zašto je zovu nasljednicom Grace Kelly, a laskavi status modne ikone potvrdila je i ovim glamuroznim izdanjem

Tradicionalni Bal ruž u Monte Carlu održao se ove godine u punom sjaju, a unuke Grace Kelly ukrale su svu pozornost glamuroznim izdanjima.

I dok je lijepa Charlotte Casiraghi blistala u srebrnoj Chanelovoj haljini ukrašenoj šljokicama i perlama, njena mlađa sestra Alexandra od Hanovera osvanula je u jednom od najpoželjnijih modela haljina.

Najmlađa kćer Caroline od Monaka iz braka s Ernestom od Hanovera u potpunosti se odjenula u skladu s coquette stilom, iznimno poželjnim od početka 2024. godine, te oduševila odabirom svilene crne haljine obogaćene maksi mašnom - prepoznatljivim detaljem ovog ženstvenog stila.

Mlada 24-godišnja princeza u njoj je izgledala poput prave holivudske dive, a svemu je dodatnu dozu glamura dao avangardni četvrtasti dizajn prednjeg dijela, kao i skupocjena mini Celine couture torbica.

Lijepa Alexandra sve je zaokružila sandalama na petu te majčinim bisernim naušnicama slavnog brenda A.E.Köchert, osnovanog 1814. godine u Beču.

  • +4
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: POOL/ABACA / ABACA PRESS / JEAN CHARLES VINAJ / POOL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Alexandra i Charlotte Casiraghi poznate su po svom modnom ukusu te su odavno proglašene kao dostojne nasljednice svoje bake Grace Kelly, a ovakvim izdanjima taj su status samo učvrstile.

UKRALE POZORNOST

Modno usklađene mama i kći: Monegaške princeze plijenile elegancijom u Chanelu

Pogledaj galeriju