Charlotte Casiraghi

Unuka Grace Kelly već ima novog frajera: Nakon propalog braka zabavlja se s piscem

16.03.2024 u 18:02

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi snimljena je s francuskim književnikom u šetnji ulicama Pariza, a fotke potvrđuju kako je riječ o novoj ljubavi u životu istaknute članice monegaške kraljevske obitelji

Nedavno je otkriveno kako se Charlotte Casiraghi, članica monegaške kraljevske obitelji i nećakinja princa Alberta, rastaje od svog supruga, a sad je već i poznato da se vrlo brzo zaljubila u drugog. Nakon pet godina braka s Dimitrijem Rassamom i konstantne borbe s udaljenošću Monako-Los Angeles, Charlotte se smirila uz nagrađivanog književnika koji živi u Francuskoj.

Prema pisanju medija, Charlotte je zatražila rastavu braka još u prosincu, a s uskoro bivšim suprugom nije snimljena već dugo tako da je jasno da je ljubav pukla te da je brak sada tek stvar formalnosti.

Iako novu ljubav nije tražila, ljubav joj se dogodila s piscem Nicolasom Mathieuom.

Nagrađivani književnik i Charlotte Casiraghi snimljeni su u romantičnoj šetnji Parizom koja je završila kavom na terasi jednog chic pariškog kafića. Strani su mediji izvijestili kako par na fotografijama izgleda sretno, a iako je riječ o kratkoj vezi, navodno dijele magične trenutke.

'Nicolas na prvi pogled nije imao profil da zavede članicu monegaškog dvora. Pa ipak, među njima je djelovala magija', stoji u tekstu pariškog magazina koji tvrdi da se Charlotte i Nicolas ne odvajaju jedno od drugog, što je potpuna suprotnost njezinom prethodnom iskustvu s filmašem Rassamom.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia