Jazmin Grace Grimaldi

Izvanbračna kći princa Alberta progovorila o posebnoj vezi s bakom Grace Kelly

14.03.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Najstarija kći princa Alberta nastavila je obiteljsku tradiciju postavši glumicom. Iako je njezina baka bila nagrađena Oscarom, Jazmin Grace Grimaldi pojavila se tek u epizodnim ulogama manje poznatih serija

U središtu pažnje monegaške kraljevske obitelji najčešće su princ Albert i princeza Charlene, no u posljednje se vrijeme sve češće priča i o izvanbračnoj djeci princa koji je poznat po svojim aferama koje su naštetile ugledu obitelji. Poznato je kako se Albert u mladosti zaljubio u konobaricu Tamaru Rotolo koja je u tajnosti rodila njegovo najstarije dijete, a netom prije sklapanja braka sa suprugom Charlene, Albert je ljubio i Nicole Coste.

Kako tvrdi Nicole Coste, ona je Albertova jedina ljubav te se i dan danas druži s Albertom i njihovim zajedničkim sinom pa ih se može vidjeti čak i na zajedničkim fotografijama na Instagramu. I dok Nicole svojim postupcima i izjavama svako toliko privlači pozornost, Tamara Rotolo drži se podalje od medija.

Iako je isprva tajila da imaju dijete, Rotolo je Albertu predstavila kći kad je Jazmin imala 11 godina, a DNK test potvrdio je da je uistinu riječ o Albertovoj nasljednici.

'Divno je što se to dogodilo kada se dogodilo i od tada uživamo u izvrsnom odnosu', rekla je Jazmin u intervjuu otkrivši kako ima dobar odnos s ocem i polubratom, što je potvrdila i fotografijama na Instagramu.

32-godišnja Jazmin Grace Grimaldi pokazala je i da krv nije voda odabirom karijere pa je tako odlučila krenuti stopama svoje bake po ocu.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, 32-godišnjakinja se osvrnula na svoju vezu s Grace Kelly.

'Tijekom sezone Oscara, posjetila sam Academy Museum u Los Angelesu. Nisam mogla ne osjetiti povezanost sa svojom bakom Grace Kelly šetajući kroz muzej i držeći Oscar u ovoj posebnoj, ali i čudnoj prilici za fotografiranje', napisala je Grimaldi ponosno istaknuvši kako je njezina baka davne 1955. dobila ovu prestižnu nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu u filmu 'The Country Girl'.

'Uzbuđenje ovog trenutka sprječava me da kažem ono što stvarno osjećam. Mogu samo reći hvala svim srcem svima koji su mi ovo omogućili. Hvala vam', rekla je tada legendarna glumica u prekrasnoj haljini s potpisom Edith Head, američke kostimografkinje koja je s rekordnih osam Oskara za najbolju kostimografiju postala najnagrađivanija žena u povijesti Akademije.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA