U KLJUČNIM KOMADIMA

Doris Pinčić Rogoznica uskladila se s bojama jeseni i isfurala odličan stajling

09.10.2018 u 12:27

Bionic
Reading

Doris Pinčić Rogoznica trenutno prolazi jedno od najljepših razdoblja. Prije četiri mjeseca glumica i voditeljica rodila je svoje drugo dijete pa vrijeme najčešće provodi s malenom djevojčicom Gitom. Iako nam je nedavno otkrila kako sada najčešće vrijeme provodi u trenirkama, lijepa mama katkad pronađe vremena i za sebe pa trenirke zamijeni s nešto više trendi komadima

Iako većinu vremena provodi kod kuće s četveromjesečnom Gitom i četverogodišnjim Donatom, glumica i RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica nedavno je predahnula od majčinskih obaveza i skoknula na reviju modnog dvojca Elfs u Hrvatskom glazbenom zavodu. Ondje smo ju sreli dotjeranu od glave do pete, a otkrila nam je i koje komade iz svog ormara najčešće i najradije nosi.

'Omiljeni komadi odjeće trenutno su mi trenirke, basic bijele majice kratkih rukava koje kombiniram uz sve što stignem, neizostavne traperice i kvalitetan sako, a od modnih dodataka posebno mi se dopadaju marame koje najčešće nosim oko vrata', otkrila je za tportal Doris.

Iako ne prati pretjerano trendove te radije odabire klasične komade koje može lakše kombinirati s ostatkom garderobe, prema njezinom posljednjem stajlingu da se zaključiti da Doris ima odjećaj za modu, ali i da uistinu voli sve ono što je nabrojala.

Za šetnju svoje dlakave mezimice, mješanke Rite, glumica i voditeljica odjenula je ležerne treperice s tregerima i crvenu majicu na duge rukave, a stajling je začinila bijelim tenisicama, crvenim sunčanim naočalama i svojim omiljenim modnim dodatkom - efektnom maramom na točkice s crvenim obrubom.

'Rita i ja spontano se uskladile s bojama prirode ovih dana', napisala je Doris ispod fotografije na kojoj pozira pokraj grma ukrasne crvene koprive. Glumica je fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu i ubrzo zaradila brojne komplimente na račun izgleda i stila.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada