IZGLEDA ODLIČNO

Četiri mjeseca nakon poroda Doris Pinčić Rogoznica pokazala zavidnu figuru

05.10.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Sinoć se u Hrvatskom glazbenom zavodu okupila hrvatska estradna scena koja je ispratila reviju jednog od najuspješnijeg modnog dvojca Elfs. Među njima se našla i radijska i televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, koja je modnu manifestaciju iskoristila za kratki predah od majčinskih obaveza

Prošlo je četiri mjeseca otkako je glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na svijet donijela djevojčicu Gitu. Doris i suprug Boris Rogoznica svo slobodno vrijeme posvećuju malenoj Giti koja je u potpunosti osvojila svoje roditelje i četverogodišnjeg brata Donata. Iako večeri trenutno najčešće provodi kod kuće uz kćerkicu, Doris je uzela malo vremena za sebe te je majčinske obaveze na trenutak zamijenila druženjem na reviji modnog dvojca Elfs.

Odlično raspoložena glumica na reviju je stigla odjevena u efektnu suknju 'A' kroja bezvremenskog pepita uzorka i plišanu majicu s natpisom brenda Elfs, a cjelokupan stajling Doris je začinila crnim cipelama na vezanje i smeđom torbicom, dok je svoj prepoznatljivi dugi bob ovog puta isfenirala na ravno.

  • +86
Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

Iako je na malim ekranima najčešće viđamo u haljinicama i štiklama, Doris nam priznaje kako ih privatno rijetko kad nosi. 'Omiljeni komadi odjeće trenutno su mi trenirke, basic bijele majice kratkih rukava koje kombiniram uz sve što stignem, neizostavne traperice i kvalitetan sako, a od modnih dodataka posebno mi se dopadaju marame koje najčešće nosim oko vrata', otkriva Doris.

Iako je još uvijek prerano za povratak na posao, nedavno se njezin suprug Boris pratiteljima na Instagramu pohvalio koliko je vrijedna njegova Doris. Za ekipu Narodnog radija Doris je priredila pregršt pita kojima ih je odlučila razveseliti, a Boris je marljivoj supruzi kao znak zahvalnosti na svemu što radi posvetio podužu objavu.

'Pored majčinskih obaveza nad tromjesečnim djetetom, danas je bila na sastanku na kojem je dogovorila novi posao, nakon toga išla u banku da riješi nakupljenu papirologiju te potom na još jedan sastanak u Avenue Mall i nabavku hrane. Kada je dosla doma posvetila se obitelji, uspavala Gitu i sada sprema 10 kg raznih pita koje će ujutro nositi na Narodni radio da počasti svoje kolege koje dugo nije vidjela. Nikada je nitko nije čuo da kuka i žali se na bilo što. Nitko nikada!', napisao je Boris Rogoznica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@narodniradio oce bit malo?

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica)

  • +27
Elfs revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija