NA LUKSUZNOM SPA TRETMANU

Doris Pinčić ogrnuta samo ručnikom

31.05.2012 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon što je završetak snimanja popularne serije 'Larin izbor' proslavila prošetavši se glamuroznim crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu, Doris Pinčić otišla je na zasluženi odmor

Užurbani poslovni tempo lijepoj Doris Pinčić nije ostavljao puno vremena za kozmetičke tretmane, ali je sve nadoknadila u resortu Hotela & Spa Iaderau Punti Skali.

Doris se prepustila čarobnim ritualima njege tijela, a posebno su je oduševili tretmani eteričnim uljima mediteranskih biljaka i minerala iz mora.

'Sviđa mi ideja da pokoji vikend uoči ljeta iskoristim i za odlazak na neki od profesionalnih tretmana u Punti Skali. Još sam mlada pa me ne muči ni celulit ni gruba koža, no svjesna sam da će mi se s godinama, pogotovo ako budem živjela 'sto na sat', lakše primati i kilogrami i narančina kora, a koža postati osjetljivija. Nastojim se, stoga, što više kretati, voziti bicikl i šetati, zdravo hraniti, zbog čega osamdeset posto moje prehrane čini voće, povrće i riba. Naravno, svaka žena posebno uživa u njegovanju svoje kože određenim kozmetičkim preparatima', rekla je simpatična glumica.