LUNAR ZA SHOOSTER

Domaći umjetnik oslikao kultni model tenisica

01.04.2016 u 13:50

  • +4

Nike Air Force 1 by Lunar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Naš poznati ulični umjetnik Lunar kreirao je ekskluzivni model tenisica Nike Air Force 1 by Lunar oslikavši ih svojim razigranim likovima punih boja i života

Ova limitirana kolekcija tenisica, bit će izložena u Shooster boxu ali može se i kupiti po cijeni od 999 kuna, samo ovaj vikend u Shooster dućanu u zagrebačkom Arena Centru. Kultni i omiljeni model tenisica Nike Air Force 1, zahvaljujući poznatom domaćem umjetniku, postao je još zanimljiviji.

Na Trgu Dalmacija Arena Centra, ovog vikenda bit će smješten Shooster box u kojem će biti izloženo 12 top modela tenisica uz mnoštvo nagrada i zabave. Za sudjelovanje u nagradnoj igri Shoostera nema posebnih prijava i kvalifikacija.

Na super zabavnom Shooster danu u Arena Centru, također vas očekuje majstor grafita i lijepog pisanja Miro Modul Petković koji će u programu COOL SIGNS4YOU kreirati vaš vlastiti natpis ili znak koji ćeš na kraju moći i ponijeti doma kao stvarno kul i unikatnu uspomenu. Svi koji se uključe u akciju osvajaju i 10% popusta u Shoosteru, a ako svoj znak ili natpis objavite na društvenim mrežama, spomenuti popust skočit će na 20%.