podrška obitelji

Izbornik Dalić otkrio hoće li dopustiti djevojkama i suprugama igrača da dođu u hotel

02.12.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Obiteljske vrijednosti i snažan duh karakteristike su naše reprezentacije. Izbornik Zlatko Dalić prisjetio se trenutaka u Rusiji kada su nogometašima u posjet stigle obitelji koje su ih bodrile s tribina, a rekao je da ni na ovom natjecanju ništa nije zabranjeno jer vjeruje svojim dečkima

Obiteljska atmosfera koja vlada u reprezentaciji izbornika Dalića jedan je od naših najvećih aduta, a Dalić uvijek voli istaknuti koliko mu je obitelj na prvom mjestu.

Tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji izbornik je rado ugostio i obitelji njegovih dečkiju te je obiteljima bilo dopušteno da dođu u hotel i provedu vrijeme zajedno. Mnoge djevojke i žene naših reprezentativaca tada su provodile vrijeme u Rusiji bodreći svoje na terenu i pružajući im prijeko potrebnu podršku.

Neki članovi obitelji stigli su i u Katar podržati dečke na terenu. Podršku kapetanu na ovom Svjetskom prvenstvu pružaju članovi njegove obitelji, točnije majka i otac, djeca te supruga Vanja, a na tribinama im se pridružila i dobra obiteljska prijateljica Izabel, supruga Matea Kovačića.

Osim Kovačićeve i Modrićeve supruge, podršku s tribina ima i Bruno Petković jer je Iva Šarić već nekoliko dana u Kataru.

Također, kofere za Katar spakirala je i obitelj Gvardiol koja bodri mladog stopera koji polako uzima titulu najboljeg stopera na svijetu i odrađuje velik posao za reprezentaciju, ali i vlastitu nogometnu karijeru.

Izbornik Dalić komentirao je da nema ništa protiv dolaska obitelji u Katar te da nikome nije ništa zabranjeno jer ima povjerenje u svoje dečke, a prisjetio se i obiteljske atmosfere koja je vladala u Rusiji: 'To je bio četvrtfinale i tad su došle obitelji. No, još je rano za to jer imamo još posla, ali nikome nije zabranjeno doći u hotel i popiti kavu. Idem na povjerenje, nikome ništa ne branim.'

  • +6
Slavlje reprezentativaca i njihovih supruga Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec