pohvalila se

Podrška s tribina u Dohi: Iva Šarić poljubila svog zaručnika Brunu Petkovića za sreću

05.12.2022 u 15:53

Bionic
Reading

Zaručnica hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića javila se svojim pratiteljima sa stadiona iz Katra. 33-godišnja TV voditeljica i nekadašnja manekenka preletjela je 5000 kilometara da bi svom dragom s tribina pružila podršku tijekom utakmice

Iva Šarić jedna je od WAGS-ica koja je doputovala u Katar kako bi bila bliže svom zaručniku. Odjenula je njegov dres i zauzela poziciju na tribinama stadiona Kalifa International uoči utakmice s japanskom nogometnom reprezentacijom.

Prije utakmice poljubila je svog odabranika Brunu Petkovića, a fotografije je, naravno, pokazala na Instagramu. Kako je nedavno izjavila, sa suprugama naših reprezentativaca je dobra, znaju se s utakmica, druženja ili putovanja, a jedna od njezinih najboljih prijateljica i kuma je Anita Leovac, supruga nogometaša Marina Leovca.

Podsjetimo, ljubavna priča nje i nogometaša počela je vrlo neobično. Krajem 2019. imala je intervjuu s Brunom za emisiju 'Klub 7' na HRT-u, a on ju je nasmijavao svojim dosjetkama i bez suzdržavanja joj odgovarao na pitanja. U proljeće 2020. nogometaš je viđen dva puta u Ivinom društvu, po čemu se moglo naslutiti da su postali par. Godinu kasnije postali su roditelji sina. Njoj je to treće dijete, a iz braka s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

  • +4
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX