VRIJEME JE ZA AKCIJU

Dok je Venera u Ribama, ljubav će se najjače smiješiti Rakovima, Škorpionima, Bikovima, Jarcima, ali i samim Ribama

21.01.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Evo dobrih astroloških vijesti: 26. siječnja će Venera, planet ljubavi, estetike i putenih užitaka, ući u Ribe, najavljujući romantičnu ekstazu za cijeli zodijak, a ponajviše za vodene i zemljane znakove

Prethodna tri tjedna Venera je stanovala u eteričnom znaku Vodenjaka, navodeći većinu da odnosima pristupaju mentalno, a ostavljaju romansu u drugom planu. Sada je vrijeme da se ponovno prebacite na opipljivu akciju jer su Ribe, uz Bika i Vagu, treći znak u kojemu Venera ima čarobno djelovanje.

Ribe su znak u kojemu je Venerina moć najveća. Dok je u Ribama, ovaj planet stvara najplodniju podlogu za razvoj nježnih osjećaja, duboko povezivanje i bajnu romansu. U tjednima do 20. veljače zaljubljeni će poklanjati srce onima koje vole i uvlačiti im se pod kožu uz pomoć poetskih sentenci i dirljivih gesta. Isprepletanje mašte i stvarnosti bit će istaknuto obilježje razdoblja Venerinog prolaska Ribama. Vidjet ćete jedni druge kroz subjektivnu prizmu, ponekad bitno različito od realnosti.

Željni pružanja utjehe

Stvaranje suosjećanja bit će jedan od velikih aduta pri udvaranju. Tko vam se prikaže kao usamljenik ili žrtva tužne sudbine, imat će većih izgleda da privuče vaše simpatije. Onima koji vam izazovu suosjećajnost bit ćete voljni pružiti emocionalnu i tjelesnu utjehu, kao i napraviti raznolike usluge. Mogli biste im posuditi ili pokloniti novac, oprostiti im dugovanje, pomoći im svojim vezama da dobiju neku povlasticu i slično.

Kad Venera zakorači u Ribe, mnoge će zapljusnuti val kreativnog nadahnuća i potaknuti ih na pisanje ljubavnih priča, izradu dekoracija, dizajniranje interijera i slično. Istovremeno će kod svih znakova porasti zanimanje za umjetnost, religiju, jogu, meditaciju, alternativne terapije, humanitarni rad i zaštitu životinja. Dok je Venera u Ribama, ljubav će se najjače smiješiti Ribama, Rakovima, Škorpionima, Bikovima i Jarcima.

Ovi će znakovi ujedno imati najviše smisla za estetiku, modu i dizajn. Blizanci, Djevice i Strijelci mogli bi se zaljubiti u nekog tko ih je namjerno ili slučajno zavarao.