NADOLAZEĆI HIT

Dočekajte jesen spremni: U ove haljine isplati se investirati

22.07.2019 u 19:14

Bionic
Reading

Jedan od najženstvenijih uzoraka definitivno je onaj cvjetni, no iako je u godinama postojanja na modnoj sceni postao sinonim za sunčane dane, u nadolazećoj jesenskoj sezoni biti će više nego dobrodošao u formi haljina

I dok su vrući mjeseci tradicionalno rezervirani za modele cvjetnih haljina u osvježavajućim, svjetlim i intenzivnim bojama, u novoj jesenskoj sezoni, ako je suditi po prizorima s modnih pista, uvjerljivi hit predstavljat će haljine u znaku tamnih tkanina ukrašenih cvjetnim uzorkom u zagasitim nijansama.

Renomirana imena u svijetu mode poput modne kuće Prada, brendova Marques Almeida i Paco Rabanne samo su neka od brojnih koja su u nadolazećim kolekcijama predstavili vlastite inačice tamnih, cvjetnih haljina.

  • +3
Tamne cvjetne haljine na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od tipičnih sezonskih komada u znaku pletiva i kože s čijim nošenjem trebamo pričekati, s testiranjem tamnih, cvjetnih haljina možete započeti upravo sada.

Svoje police trgovina popularni high street brendovi već su naveliko krenuli popunjavati komadima namijenjenim novoj modnoj sezoni, a poput razvikanih dizajnerskih imena također nude vlastite verzije tamnih haljina s cvjetnim uzorkom koje će u narednim mjesecima nesumnjivo dominirati modnom scenom.

  • +17
Tamne haljine s cvjetnim uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo