ISKUPILA SE

Dobitna kombinacija Ive Šarić Leko nakon modnog gafa

17.06.2016 u 13:36

Bionic
Reading

Bivša manekenka i supruga nogometaša Jerka Leke, lijepa Iva Šarić Leko na promociji knjige pokazala je jedno od svojih boljih izdanja u posljednje vrijeme i tako se iskupila za modne kikseve od prošloga tjedna

Nakon što je prošloga tjedna pokazala dva ne baš uspješna stajlinga i tako se našla na meti našeg modnog kritičara Fashion Gurua, Iva Šarić Leko ovoga je puta popravila dojam ženstvenom trendovskom kombinacijom.

Lijepa brineta na promociji knjige 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici' zablistala je u šik stajlingu koji je složila od trendovskih komada i modnog klasika – Chanelove 2.55 torbe koja je najstariji, ali i najpoznatiji model ove luksuzne pariške modne kuće koji se s razlogom smatra isplativom investicijom. Naime, vrijednost kultne Chanelove torbe s preklopom, poznate i kao model 2.55, i to u srednjoj veličini, u samo šest godina narasla je za 72 posto pa se kultna prošivena torba srednje veličine trenutno prodaje za 4.900 dolara dok joj je prije šest godina cijena iznosila daleko manje - 2.850 dolara.

Da su očaravajuće haljine londonskog brenda Self-Portrait apsolutan hit na svjetskoj modnoj sceni, ali i među poznatim Hrvaticama, najbolji je dokaz Ivin izbor. Haljina od guipure čipke midi dužine u nježnim plavim i bijelim tonovima s crnim detaljima istaknula je njezinu vitku figuru. Haljine brenda iza kojeg stoji malezijski dizajner Hai Chong u rekordnom su roku stekle kult obožavateljica.

'Po mom mišljenju, u modnoj industriji postoji velika praznina koju pokušavam popuniti, radi se ili o skupim dizajnerskim brendovima ili uličnim lancima mode. Nitko ne ulaže malo više truda u detalje. Riječ je o odjeći prihvatljive cijene, a razvijamo tkanine pokušavajući ih učiniti malo posebnijima', kaže Chong čiju su prepoznatljivu ženstvenu estetiku sa zanimljivim luksuznim detaljima od čipke, prozirne tkanine i izvezenih detalja odmah prepoznale it cure iz svijeta mode i showbiza

Svjesna da ovako ženstvena i izazovna haljina mora dominirati stajlingom, Iva ju je kombinirala minimalističkim, elegantnim metalik sandalama u srebrnoj boji s potpisom Giuseppea Zanottija.

Minimalističke sandale s potpeticom od vrtoglavih 12 centimetara idealan su izbor za raskošne kreacije, a to su najbolje pokazale brojne holivudske ljepotice, poput Naomi Watts, Blake Lively, Isabel Goulart, Chanel Iman, Alessandre Ambrosio i Belle Hadid koje su ovoga proljeća prodefilirale kanskim crvenim tepihom noseći upravo Zanottijev hit-model Harmony.