NAJPOŽELJNIJI MODEL

Sandale koje su zaludjele slavne trendseterice

20.05.2016 u 08:56

  • +9

Štikle koje vladaju crvenim tepisima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Canneskim crvenim tepihom ovih je dana dominirao jedan model sandala, a riječ je o minimalistički štiklama koje krase samo tri remenčića i vrtoglavo visoke potpetice, a nose potpis talijanskog majstora cipela Giuseppea Zanottija

Iako su crvenim tepih najglamuroznijeg filmskog festivala na svijetu obilježile bajkovite kreacije u kojima su prodefilirale holivudske ljepotice i slavne manekenke, nezamijećeno nisu mogle proći ni štikle koje su birale za tu prigodu. Pogotovo kad se puno njih odlučilo za isti model, nazvan Harmony s potpisom Giuseppea Zanottija.

Minimalističke sandale s potpeticom od vrtoglavih 12 centimetara idealan su izbor za raskošne kreacije kakve su prevladavale na canneskom crvenom tepihu, a nosile su ih Naomi Watts i Bella Hadid na dva različita izdanja, Isabel Goulart, Chanel Iman, Alessandra Ambrosio, ali i glumica Blake Lively poznata po svojoj ljubavi prema lobutankama. Nisu im odoljele ni pop zvijezda Taylor Swift, prelijepa Australka Miranda Kerr, a niti it cura Gigi Hadid.

Discover which stars were spotted wearing Giuseppe Zanotti Design shoes at the Grammy Awards #GiuseppeZanotti

A video posted by Giuseppe Zanotti Design (@giuseppezanottiworld) on


Čini se da je model Harmony novi hit među slavnima koje su već dugo bile vjerne minimalističkim ljepoticama, modelu Nudist koji je dizajnirao Stuart Weitzman. Na njihovim tragu nastao je i model Frontline Tamare Mellon koji krase tri remenčića s umetnutim transparentnim dijelovima, a nosile su ih Gigi Hadid, Cindy Crawford, Kylie Jenner, Solange, Lily Aldridge i brojne druge slavne holivudske ljepotice te Zanottijev hit model koji osim tri remenčića krasi i dio na peti koja se kopča patentom.

Zbog jednostavna, pročišćenog minimalističkog dizajna, ove se seksi sandale s lakoćom uklapaju u različite odjevne kombinacije.