hit komad

Dobar kaput spašava svaki stajling: Ona je kraljica najljepših kaputa, a ovaj je pronašla u Mangu

04.12.2023 u 13:20

  • +4

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / RW/MPI / CAPITAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

S padom temperatura Emily Ratajkowski posegnula je u ormar i izvukla mekani zimski kaput koji podiže svaku dnevnu kombinaciju, čak i onu najležerniju

Svijetle hlače niskog struka i širih nogavica spojila je s kratkom majicom koja je otkrila vitak struk. Kombinaciju je upotpunila Puma tenisica, a preko svega je nabacila mekan i čupav teddy kaput.

Ovom kombinacijom Emily je pokazala da dobar kaput podiže baš svaku kombinaciju te čak i najležernijem stajlingu daje elegantan i chic prizvuk. Inače Emily se može pohvaliti zavidnom kolekcijom prekrasnih kaputa i jakni koje svakodneno pokazuje na ulicama New Yorka.

Teddy kaputi već su nekoliko sezona veliki hit, a modne trendseterice obožavaju ih zbog zadivljujuće kombinacije udobnosti nošenja i pomalo glamuroznog izgleda. U početku su najveći hit bili treddy kaputi i nijansama smeđe i bež boje, a kasnije su ormare influcencerica i diktatorica trendova osvojili i modeli u svim drugim nijansama, posebno uvijek nosivim crnim i sivim.

Emily je svoj primjerak našla u popularnom high street brendu Mangu, a riječ je o modelu nosivom s obje strane. S jedne je teddy, sivi, mekani i topli kaput, a s druge zavodnički kožni kaput. Dvostrani kaput s ovčjim runom i umjetnim krznom prodaje se po cijeni od 1.199,99 eura i predstavlja doista dojmljiv dodatak garderobi.

  • +15
Sivi kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'