TJEDNI HOROSKOP

Djevice i Škorpioni bit će iznimno privlačni i šarmantni, Blizance će ljubomora dovesti do ruba, a Jarcima se smiješi dobra poslovna ponuda

14.02.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Ovnovi će burno reagirati na sitnice dok će Bikovima u vezi trenuci u društvu voljene osobe biti ispunjeni smijehom i dobrim raspoloženjem. Ljubomora i posesivnost Blizanaca neke će intimne odnose dovesti do ruba. Djevice će biti iznimno privlačne i šarmantne, baš kao i Škorpioni. Strijelci će trošiti više novca nego inače, no mnogi će početi bolje zarađivati. Jarci će primiti ponudu koja će im osigurati stabilnija primanja, ali i pružiti mogućnost napredovanja. Porast popularnosti u radnom okolišu Ribama donosi potporu kolega

Ovnovi će burno reagirati na sitnice. Ako im netko uputi kritiku, uzvratit će protunapadom iako bi bilo pametnije poslušati što im ima reći. Uzrujavat će se oko stvari na koje nemaju utjecaja. Dođe li na poslu do zastoja ili nepredviđenog problema, ne bi trebali oklijevati zatražiti savjet ili pomoć bliskog suradnika. Okolina će im čuvati leđa, pa čak i kolege od kojih to nisu očekivali.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovima u vezi trenuci u društvu voljene osobe bit će ispunjeni smijehom i dobrim raspoloženjem, a ni pokoja trzavica neće im ozbiljnije narušiti sklad. Neki parovi planirat će romantično putovanje. Započnu li sa šefom razgovor o budućnosti, vidjet ćete da za njih ima velike planove. Manje poteškoće s koncentracijom mogle bi dovesti do pogrešaka pa treba biti na oprezu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubomora i posesivnost Blizanaca neke će intimne odnose dovesti do ruba. Trebali bi preuzeti odgovornost za svoje pogreške i pokazati spremnost na otvoreni razgovor. Iako će biti puni zanimljivih ideja, trebali bi pričekati još neko vrijeme prije no što započnu s njihovom realizacijom. Pogrešna procjena financijskih mogućnosti mogla bi im priskrbiti probleme.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Angelina Jolie u horoskopu je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Rakove samce pratit će osjećaj usamljenosti. Parove očekuju burne rasprave nakon kojih će uslijediti strastveno pomirenje. Moraju paziti kome odaju povjerljive poslovne informacije. Oprez je koristan i prilikom potpisivanja nove suradnje i ugovora, kao i u situacijama u kojima nešto kupuju ili prodaju.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Lavovi će putem posla sresti osobu koju će poželjeti bolje upoznati. No ne trebaju ništa inicirati dok ne budu sigurni da je privlačnost obostrana. Neće se moći suzdržati od kritika, što će im umanjiti popularnost u radnoj sredini.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Djevice će biti iznimno privlačne i šarmantne, a popularnost koju će uživati u društvu donijet će im povećan broj udvarača. Mnogi će se boriti za njihovu pažnju, a na njima će biti da odaberu kome želite pružiti priliku. Parovi će rasplamsati strasti. Pružit će im se prilika da učvrste trenutnu poslovnu poziciju dok će neki dobiti ponudu za odlaskom na novo radno mjesto.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Kaia Gerber je Djevica, rođena je 3. rujna 2001. Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Vage će potrebe obitelji stavljati ispred svojih, no smetat će im izostanak njihove zahvalnosti. U trenutku slabosti mogli bi im to nabiti na nos, što će dovesti do svađe. Samcima će se svidjeti netko s kime nemaju mnogo dodirnih točaka. Neće im biti lako zadržati svoje mišljenje za sebe kada osjete nepravdu. Ipak, trebali bi voditi računa o tome što govore pred nadređenima jer bi im nepoštivanje autoriteta moglo priskrbiti teškoće.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: Profimedia / Autor: RAFA RIVAS / AFP / Profimedia

Privlačnost i karizma Škorpiona obarat će s nogu. Unatoč tome, odavat će dojam teško osvojivih pa će morati preuzeti inicijativu ako se žele približiti simpatiji. U dugim bi vezama komunikacija mogla 'zaštekati'. Umjesto da se upliću u tuđe poslove, trebali bi se usredotočiti na dovršavanje započetih zadataka, ali i pripaziti što potpisuju i ne brzati s ulaskom u kreditno zaduženje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND

Strijelci će imati visoke kriterije po pitanju suprotnog spola. Ako ih netko želi zavesti, morat će im dokazati da ima ozbiljne namjere. Vezani Strijelci s voljenim će razgovarati o budućnosti. Planirat će zajedničko useljenje ili kupnju stana. Dobro će se snalaziti u poslovima koji uključuju rad s klijentima i strankama. Trošit će više novca nego inače, no mnogi će početi bolje zarađivati.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Brad Pitt je Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963. Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Planetarni utjecaji istaknut će zaigranost Jaraca, kao i želju za flertom. Svjesni su svoje privlačnosti pa će koristiti sve adute kako bi zaveli onoga tko im je zapeo za oko. Pred njima je početak sudbonosne veze. Ako su u potrazi za zaposlenjem, sreća će im se osmjehnuti. Mnogi će primiti ponudu koja će im osigurati stabilnija primanja, ali i pružiti mogućnost napredovanja.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Alastair Grant / PA Images / Profimedia

Osoba koju su Vodenjaci smatrali prijateljem počinje im iskazivati naklonost. Vodenjaci čija je veza zapala u krizu mogli bi potražiti uzbuđenje u izvanbračnom flertu. Možda zasad nisu financijski spremni na velike poslovne pothvate pa bi ih bilo uputno odgoditi za povoljnije razdoblje. Krasit će ih dobro pamćenje i jaka koncentracija pa je pogodno vrijeme za učenje i polaganje ispita.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Ribe očekuju ugodni trenuci u društvu prijatelja i znanaca. Ako su slobodne, iznenadan susret ispunit će ih velikim očekivanjima. Porast popularnosti u radnom okolišu donosi im potporu kolega. Imaju se na koga osloniti ako im zatreba pomoć. Odluke će donositi na temelju intuicije, a vrijeme će pokazati da nisu pogriješili.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Emily Blunt je Riba, rođena je 23. veljače 1983. Izvor: Profimedia / Autor: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia