LEIGHTON MEESTER:

Divim se talentu Taylor Momsen

12.09.2011 u 10:25

Bionic
Reading

Leighton Meester (25), zvijezda 'Tračerice', nije štedjela riječi hvale za Taylor Momsen (18), svoju kolegicu iz serije koja je u njoj igrala Jenny Humphrey

'Taylor Momsen je zbilja posebna cura. Osim što je iznimno talentirana glazbenica i glumica, ona je jako draga. Svi koji su čuli njezinu glazbu bili su pod dojmom. Zbilja vas oduševi na prvu loptu. Ne možete si pomoći', kaže Leighton Meester koja u popularnoj seriji igra Blair Waldorf.

Taylor Momsen, inače frontgirl post/neogrunge benda The Pretty Reckless, najavila je da će se u budućnosti fokusirati na svoju glazbenu karijeru te je zbog toga odustala od angažmana u 'Tračerici'. Debitantski album njezinog benda, 'Light Me Up', dobio je sasvim solidne ocjene i izazvao veliko zanimanje medija, potpomognuto opakim imidžom mlade Taylor koju su mnogi prozvali novom Courtney Love.

Za razliku od nje, Leighton, koja se također okušala u glazbenim vodama, kaže da nikada ne bi birala između te dvije profesije.

'Kad bih se morala odlučiti za samo jedno zanimanje, bila bih vrlo, vrlo nesretna', kaže Leighton.

Inače, nova sezona serije počinje s emitiranjem krajem rujna, a osim Taylor, 'Tračericu' je napustila Jessica Szohr (Vanessa).