VJEROVALI ILI NE

Dita nakon razvoda bila godinu dana bez seksa

08.02.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Najpoznatija starleta Dita von Teese otkrila je nešto nezamislivo. Nakon razvoda od pjevača Marilyna Mansona Dita se odrekla seksa čak godinu dana

To je doista neobično s obzirom na njezinu izraženu seksualnost. Kontroverzna Dita svojedobno je priznala da je isprobala lezbijski seks, seks u troje, vezivanje, a koliko je seksualna govori i izjava Kylie Minogue koja je za nju rekla da je najsenzualnija žena koju je ikada srela.

Unatoč svim seksualnim potencijalima Dita je nakon razvoda izgubila seksualni nagon.

U razgovoru za fabulousmag.co.uk otkrila je da joj se seksualni nagon nakon godinu dana uspavanosti vraća.

'Recimo da uživam sama sa sobom', objasnila je ljepotica i dodala da je odjednom postala pohotna, a to joj je zabavno.

Dita želi sve ili ništa

'Jednostavno obožavam dobar seks. Kao i svi, puno razmišljam o seksu i, budimo realni, u ovim vremenima to je zadovoljstvo koje ne košta ništa', rekla je Dita.

Dita je često proglašavana najseksi ženom na svijetu, a odlično tijelo može zahvaliti i disciplini te strogom načinu života. Dita uspješno kombinira vježbanje pilatesa, balet i zdravu prehranu. Liniju često naglašava i uskim retro korzetima.

'Moj je posao da dobro izgledam gola. I mislim da je istinita izjava da što se više seksaš, više ćeš izgledati seksi. Osim toga, što se više seksaš, više ćeš seksa i htjeti. No ja sam sama i prvi put u tome uživam', otkrila je Dita.

No usrećila bi je i kvalitetna veza.

'Želim nekoga s jakom seksualnom kemijom, zbog koje ćemo se proždirati non-stop. To je jako teško za naći, ali ja tražim i dalje', rekla je Dita.

Netko poseban očito je bio Marylin Manson, zbog kojeg je Dita nakon razvoda i apstinirala od seksa.

Striptizeta je inače rođena kao Heather Sweet i prirodna je plavuša. Striptizom se počela baviti sa 19 godina. Željela je biti originalna pa je osmislila vintage look, s retro frizurom, koji njeguje do danas. Slikala se nekoliko puta za Playboy, a poznata je i po svojoj striptiz točki koju izvodi u ogromnoj čaši za martini.