dom sa stilom

Detalji čine razliku: Pogledajte sve komade iz kolekcije brenda H&M Home i slavne američke dizajnerice

09.04.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Švedski modni div H&M priredio je pravu poslasticu za ljubitelje interijera udruživši snage sa slavnom američkom dizajnericom Diane von Furstenberg

Osim što je tijekom godina lansirao niz modnih kolekcija s poznatim dizajnerskim imenima i modnim kućama, švedski high street brend H&M ljubitelje interijera također nije želio ostaviti zakinutim. Nakon predstavljanja kolekcije sa slavnim američkim dizajnerom interijera, Jonathanom Adlerom, H&M sada je ostvario suradnju s poznatom američkom dizajnericom Diane von Furstenberg.

Nova kolekcija dekoracija s potpisom brenda H&M Home i proslavljene modne dizajnerice nesumnjivo će razveseliti ljubitelje statement komada te pobornike eklektičnog stila i maksimalizma u interijerima.

Njihova uzbudljiva kolekcija biti će dostupna u prodaji u internetskoj trgovini H&M-a i odabranim trgovinama od 16 travnja, a što nas u njoj očekuje H&M je otkrio serijom fotografija.

  • +54
Kolekcija Diane von Furstenberg za H&M Home Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vuneni pokrivači, jastučnice, vaze, svijeće, pladnjevi i plakati dominiraju kolekcijom belgijsko-američke stručnjakinje za stil, a svim predstavljenim komadima zajednički je statement izgled koji osiguravaju efektni uzorci i boje po kojima je 74- godišnja dizajnerica stekla svjetsku prepoznatljivost, kao i haljinama na preklop.

'Oduševljena sam što sam dobila priliku surađivati s H&M Homemom, osobito jer imam veliku strast prema dizajnu interijera. Ovom suradnjom želim potaknuti ljude da uživaju u preuzimanju odgovornosti za vlastiti dizajn interijera. Moje jedino osobno pravilo kojeg se držim je to da bi dom trebao odražavati vašu osobnost i sve se u konačnici svodi na stvaranje prostora u kojem ćete se osjećati nevjerojatno ugodno a upravo to je istinski izraz osobnosti', tim je riječima Diane von Furstenberg opisala svoju suradničku kolekciju s brendom H&M Home.