DIY TRIKOVI

Osvojili su ljubitelje interijera: Uz ove detalje Ikein namještaj izgledat će puno skuplje

31.03.2021 u 14:06

Bionic
Reading

Danas gotovo da ne postoji kućanstvo koje ne sadrži barem jedan komad namještaja s potpisom švedskog brenda Ikea. Ukoliko i sami pripadate velikim obožavateljima namještaja s njegovim potpisom, no ipak poželite stvoriti interijer koji ne izgleda poput stranice u njegovu kultnom katalogu - postoji genijalno rješenje

Takozvani Ikea hack pokret nije samo popularan među svjetskim ljubiteljima interijera zahvaljujući individualnom dodiru koji daruje njihovu namještaju već čini da izgleda puno vrijednije od svoje originalne cijene.

Upravo je navedeno ono za što se specijalizirao brend Prettypegs osnovan 2012. godine. Ova švedska tvrtka nudi pristupačne i super cool dodatke – od ručki do nogu stolova i stolica pomoću kojih se Ikein namještaj u kratkom vremenu može nadograditi.

Ideju ove švedske tvrtke, 'uradi sam' profesionalci su objeručke prihvatili jer su na taj način starom Ikeinom namještaju u stanju podariti sasvim novi izgled.

Ručke i različiti modeli noga za namještaj s mjedenim izgledom posebno su popularni što nimalo ne čudi jer Ikeinom namještaju, kao i interijeru općenito, u tren oka daruju potrebnu dozu glamura.

Kako izgleda konačan rezultat uređivanja Ikeina namještaja uz pomoć dodataka s potpisom tvrtke Prettypegs – uvjerite se sami.

  • +33
Ikea Art Event 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo