ZABAVNA PSIHOLOGIJA

Dešifriraj ga već na plaži

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 16.08.2012 08:49
  • Objavljeno 16.08.2012 u 08:00
dečko plaža

dečko plaža

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Nečiji izgled nije jedino što nas privuče, ali dok npr. bezbrižno uživaš na nekoj plaži, dakako dobro zaštićena kremom s nekim UV faktorom, ne možeš a da ne zamijetiš sve te slatke dečke. Evo što bi mogla zaključiti samo na osnovi onoga što vidiš!

Naravno, apsolutno smo protiv stereotipa i napominjemo da je tekst koji slijedi samo ljetna razbriga. Analiziramo što njegov izgled govori o njemu:

Gosp. Mišićavko: Ponosi se svojim isklesanim tijelom i vrlo rado ga pokazuje. Nije isključeno da će imati minimalističke kupaće gaće kako bi što manje prepustio mašti. Neće se sunčati (itekako je svjestan štetnih sunčevih zračenja) već će zavodnički šetati plažom i uživati u pogledima.
Ako si cura koja pada na izgled, on je idealan izbor za tebe. Samo oprez, često ovakvi dečki padaju na sličan tip cura, dakle djevojke isto tako savršenih tijela.

Ljubitelj sportova: Neumoran je čak i kad je na ljetovanju. Ako si i ti sportašica u duši i uživaš u aktivnostima, savršeno ćete se slagati. Bit će oduševljen ako se uključiš u npr. odbojku na plaži koju je inicirao, a ako ga pobijediš, postat ćeš vladarica njegova srca. Ako više voliš ležati na ručniku i nisi baš tip od akcije, ljubitelj sportova nije za tebe.

Dječarac:
Događaju se i takve stvari – jedan se mladac u predpubertetu zakačio za tebe. Nečime si ga očarala i non stop te prati. Iako je mlađi od tebe i to poprilično, ne da se smesti. Stalno se mota oko tebe i rado će napraviti bilo kakvu malu uslugu pa ako treba ići i na pol sata udaljen plac po npr. hladne breskve koje su ti se baš nekako jele u jednom trenutku. Koliko god da ti pomalo i godi ta pozornost, nemoj ga ismijavati i iskorištavati. Jasno mu daj do znanja ako ti to ponašanje smeta.

Intelektualac: Nije ga teško ne zamijetiti s hrpom debelih knjiga u hladu. U svom je filmu i potpuno je nezainteresiran za okolinu, no ako padaš na ovakav tip dečka, a i sama si geekica, ne gubi vrijeme. Lukavo mu se približi postavljajući ručnik u njegovu blizinu i u zgodnom trenutku zapitaj ga što čita – to će ga pitanje oboriti s nogu! Već vidimo siguran početak jedne lijepe ljetne romanse...

Veseljak: On se već prvih dana sprijatelji sa svima. U rekordnom vremenu upoznat će sve koji dolaze na plažu, bez obzira na to je li riječ o bakicama iz hotela, prodavačima u kiosku, konobarima, iznajmljivačima suncobrana… Druželjubiv je i otvoren, vesele naravi, no za vezu može biti pomalo problematičan. Trebat će ti vremena za osvajanje njegova srca jer su ovakvom dečku zabava i život bez obveza (nažalost i prema curi) najvažniji.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi