PRIHVATILA SVOJU NOVU FIGURU

Deset tjedana nakon poroda Gigi Hadid poručuje s naslovnice Voguea: 'Ne brinem se što više nisam mršava'

05.02.2021 u 19:01

Bionic
Reading

U razdoblju od četiri godine supermodel Gigi Hadid se pojavila 35 puta na naslovnicama različitih svjetskih izdanja časopisa Vogue, no posebnost najnovijoj naslovnici američkog izdanja daje činjenica da je rodila u rujnu

U ohrabrujućoj poruci 25-godišnji supermodel kaže kako je potpuno svjesna promjena koje je trudnoća donijela njenom tijelu, ali nimalo se nije uznemiravala oko naslovnice američkog izdanja modne biblije, jer je u potpunosti prihvatila svoju novu figuru.

'Znam da nisam sićušna kao prije, ali vrlo realno razmišljam. Bez okolišanja sam rekla da ću snimiti naslovnicu Voguea, ali da na njoj očito neću biti više onako mršava kao nekad', kaže Gigi i eventualnim kritičarima unaprijed odgovara.

  • +10
Gigi Hadid u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'U ovom trenutku i ne osjećam da se moram vratiti na staro. Također mislim da su ova vremena u modi blagoslovljena time da svakog tko ti kaže da moraš biti onakva, možeš slobodno otkantati', kaže Gigi.

Slavna manekenka je rodila kćer 23. rujna, a u intervjuu za Vogue prvi put je detaljnije progovorila o svom 'ludom' porodu kod kuće.

Svoje prvo dijete Gigi je rodila na obiteljskom ranču u Pennsylvaniji, a uz nju su bili dečko Zayn Malik, majka Yolanda, sestra Bella te lokalna primalja s pomoćnicom.

Tijek poroda je, priznaje, izgledala ludo, a svoje je iskustvo sažela u izjavi 'bila sam kao ženka životinje'. Novorođenče je, otkriva, nakon 14 sati poroda prihvatio tata Zayn.

'Znala sam da će to biti najluđa bol u mom životu, ali moraš joj se predati pa sam si mislila 'tu smo gdje jesmo', i svidjelo mi se', kaže Gigi.