NAJLJEPŠI TRENUCI

Nakon mjeseci skrivanja od javnosti, slavna manekenka uživa na svježem zraku sa svojom kćerkicom

11.01.2021 u 23:01

Bionic
Reading

Nakon što je javnost saznala da manekenka Gigi Hadid s pjevačem Zaynom Malikom čeka njihovo prvo dijete, slavna ljepotica uzela je predah od posla, ali i od medija. Svoju je trudnoću držala samo za sebe i bliske joj ljude, rijetko objavljujući išta na društvenim mrežama, a sada kada je na svijet donijela djevojčicu, konačno je spremna podijeliti je sa svijetom

Nakon što je s britanskim pjevačem Zaynom Malikom u rujnu postala majkom djevojčice, američka 'it' djevojka Gigi Hadid ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi. Sa svojom mezimicom proteklih dana najviše uživa u šetnjama.

Svjež zrak godi i mami i bebi, a iako se svim silama trudila maksimalno zamaskirati modnim dodacima, kako ne bi bila uočljiva paparazzima, to joj nije pošlo od ruke.

  • +10
Gigi Hadid u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Odjevena u hlače, majicu i dugi karirani kaput predimenzioniranog kroja koje je uskladila s visokim čizmama na petu i šeširom od brušene kože, 25-godišnja ljepotica i jedna od najplaćenijih manekenki današnjice uživala je u sunčanom danu, gurajući kolica u društvu prijateljice.

Nakon šetnje djevojke su zasjele na terasu jednog restorana, gdje su uživale u ručku i 'čašici' razgovora.

Gigi još uvijek nije otkrila ime svoje tromjesečne djevojčice, ali je zato otkrila da se već vratila na posao. Čini se kako joj je devet mjeseci trudnoće bila i više nego dovoljna pauza. Novopečena mama po prvi put ima priliku balansirati između majčinske uloge i poslovnih obveza.

'Rekla bih povratak na posao, ali biti majka je posao kao niti jedan drugi. Povratak u ured!', napisala je Gigi početkom prosinca uz video kojim je najavila povratak modelingu.