vrhunske dentalne usluge

Dental Bival - vodeći u primjeni inovativnih tehnologija u dentalnoj implantologiji

30.11.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Dentalna ordinacija Bival, smještena na adresi Henrika Degena 1 (Degenova) u Zagrebu, ističe se kao lider u pružanju vrhunskih dentalnih usluga već više od 20 godina. Poseban naglasak stavljen je na individualni pristup pacijentima, a tim stručnjaka obuhvaća sve grane dentalne medicine, od edukacije o oralnoj higijeni do kompleksnih rekonstrukcija usne šupljine

Jedno od ključnih područja stručnosti ordinacije je primjena dentalnih implantata kao trajnog fiksnog rješenja kod gubitka jednog ili više zubi u gornjoj i donjoj čeljusti. Implantati predstavljaju infrastrukturu u kosti, dok zubne krunice i proteze čine suprastrukturu koja se veže na implantat, čineći cjelinu.

Dental Bival ističe upotrebu najsuvremenijih tehnika nadogradnje tkiva u slučaju nedostatka kosti za uspješnu implantaciju. Od koštanih augmentacija do podizanja dna maksilarnih sinusa te korištenja plazme bogate faktorima rasta (PRGF), sve se primjenjuje kako bi se osigurala stabilnost i dugovječnost implantata. Ovo također doprinosi bržem cijeljenju rana, ugodnijem oporavku te manjoj postoperativnoj boli i oteklini.

Takoder digitalna stomatologija postaje standard potpomognut umjetnom inteligencijom, revolucionirajući način na koji pružamo dentalnu skrb. Integracija umjetne inteligencije u stomatologiju omogućava preciznije dijagnoze, personalizirane tretmane i brže procese.

U našoj ordinaciji dentalne medicine Bival, digitalna stomatologija nije samo trend, već ključna komponenta našeg pristupa vrhunskoj zdravstvenoj skrbi. Korištenje naprednih digitalnih tehnologija omogućava nam 3D planiranje, digitalne otiske, te preciznu analizu oralnog zdravlja.

Dentalna ordinacija Bival koristi premium implantate, posebno ističući Bti-UniCa implantate. Njihova titanska površina obogaćena je ionima kalcija, što ne samo da doprinosi bržem spajanju s kosti, već osigurava i iznimnu čistoću površine implantata.Važno je napomenuti i da Bti implantati dolaze u duljinama od 4.5 mm nadalje(koliko su ti implantati mali možete vidjeti na slici ispod), pružajući prednost u rješenjima kod velikih koštanih gubitaka u gornjoj i donjoj čeljusti. Ova karakteristika često omogućava izbjegavanje dodatnih kirurških zahvata koji su inače nužni za postavljanje implantata većih dimenzija.

Dr. Sven Bival svojim znanjem, iskustvom i stručnim pristupom igra ključnu ulogu u primjeni inovativnih tehnologija, posebno u području dentalnih implantata. Njegova stručnost, podržana bogatim iskustvom, osigurava pacijentima visoki standard kvalitete i preciznost u svim fazama dentalnih zahvata, a jedinstvena snaga Dentalne ordinacije Bival proizlazi iz suradnje s najboljim stručnjacima, čineći funkcionalnu cjelinu koja se međusobno nadopunjava.

Od doktorice Ksenije Momčinović-Bival koja je prije gotovo 25 godina započela svoj rad, pa sve do novih mladih i ambicioznih dentalnih asistenata i tehničara poput Antonie Miškulin i Maše Miloslavić, te dr. Tene Velčić. Ovaj tim, pod vodstvom dr. Svena Bivala, omogućava nam rješavanje svih dentalnih problema. Jer, kako kaže dr. Bival, jedino tako možemo biti najbolji - radom sa najboljim ljudima.

Dental Bival, uz svoj posvećeni tim stručnjaka, nastavlja postavljati standarde u dentalnoj implantologiji prateći najnovije tehnološke inovacije i pružajući pacijentima vrhunsku njegu i dugotrajna rješenja za oralno zdravlje. Pozivamo sve zainteresirane na besplatan pregled kako bismo zajedno započeli put prema zdravijem i ljepšem osmijehu, a možete se najaviti na pregled putem ovoga linka LINK. Radujemo se susretu s vama u Dentalnoj ordinaciji Bival!