poželjne smjernice

Zdravlje osmijeha u fokusu - Kako odabrati stomatologa po svojoj mjeri

01.09.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Odabir stomatologa može biti dug proces. Kod odabira stomatologa najčešće prevagnu blizina lokacije, preporuke ili raspoloživost slobodnih termina. No kako bi bili sigurni da ostvarujete svu potrebnu njegu za vaš osmijeh, postoji nekoliko poželjnih smjernica koje valja uzeti u obzir prilikom odabira novog stomatologa. Uz sljedeće smjernice pronađite stomatologa po svojoj mjeri.

Prvi korak za zdrav osmijeh

Odabir stomatologa važan je korak na putu do dobrog oralnog zdravlja. Kontinuirano pružanje kvalitetne oralne skrbi omogućava besprijekorno oralno zdravlje. Dobro poznavanje pacijenata i njihovih proteklih stomatoloških problema pomaže prilagoditi plan liječenja stvarnim potrebama pacijenata. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji fokus je stavljen na individualne potrebe pacijenata. Ostvarite kompletnu oralnu njegu za zdrav osmijeh.

Vrijeme je za prvu posjetu

Ortopan i stomatološki pregled odličan su početak i uključeni su u paket dobrodošlice za nove pacijente. Pomno osmišljen paket uključuje detaljnu dijagnostiku i svakako je još jedan u nizu pluseva. Čekanje na prvu posjetu novom stomatologu često prolazi u strepnji i iščekivanju zakazanog termina. Detaljan uvid u prvi stomatološki pregled u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji može biti od velike pomoći. Većina nas voli poznate situacije i komfor zonu. Sada kada znate što očekivati, prva posjeta novom stomatologu proći će puno opuštenije.

Hitne situacije ne biraju trenutak. Blizina lokacije igra ulogu.

Pronađite stomatologa u svojoj blizini. Stomatološke hitne situacije ne biraju trenutak. Stoga je poželjno da se stomatološka ordinacija nalazi u vašoj blizini. Lokacija stomatološke ordinacije dodatni je plus koji će se u hitnim situacijama višestruko isplatiti. Posebice za sve one hitne trenutke kada je potrebno brzo sanirati problem ispale plombe ili okrhnutog zuba. Blizina lokacije isplatit će se i u slučajevima kada su potrebne kontrole ili učestale probe zubnog nadomjestka. Privatna stomatološka ordinacija Dentus perfectus nalazi se u zagrebačkom naselju Savica. Ova zagrebačka lokacija ima odličnu povezanost sa svim dijelovima grada Zagreba.

Potpuna stomatološka njega. Jedna lokacija.

U prostorijama ordinacije možete obaviti sve stomatološke usluge. Doktor Šebečić pojednostavio je pristup svoj stomatološkoj njezi na jednom mjestu. Endodontskom terapijom moguće je spasiti zub i produžiti mu vijek. Za sve pacijente koji su izgubili zub radi neke vrste traume - izgubljen zub moguće je uspješno nadoknaditi. Popularnost zubnih implantata sve je veća jer predstavljaju dugotrajno rješenje za izgubljen zub. Zubni implantati svoju dugotrajnost duguju čvrstoj strukturi titanskog vijka. Izbjeljivanje zubi i ljuskice za zube također su neke od najtraženijih estetskih stomatoloških usluga u ponudi.

Stomatolog kojeg pacijenti rado preporučuju

Recenzije su odličan izvor informacija kojim pacijenti potvrđuju svoj odabir stomatologa. U procesu odabira novog stomatologa valja obratiti pozornost na pozitivne recenzije. Velik broj postojećih i pozitivnih recenzija potvrđuje stručnost i kvalitetu ostvarene stomatološke usluge. Velik broj Dentus perfectus recenzija potvrđuje zadovoljstvo pacijenata pruženom stomatološkom uslugom. Doktor Šebečić ne krije svoju ljubav prema stomatologiji. Najbolje od svega je što u ordinaciji bilježe velik broj pacijenata koji su se oslobodili straha od stomatologa: 'Smatramo to velikom pobjedom naših pacijenata, ali i korakom naprijed za bolje oralno zdravlje.' Ponosni su i na visoku uspješnost izliječenja upala zubi. U suradnji sa doktorom Šebečićem pacijenti podižu oralno zdravlje na višu razinu.

Odaberite termin koji vam odgovara

Prilagodljivo radno vrijeme je vrlo važna stavka prilikom odabira stomatološke ordinacije. U nekim situacijama kada je potrebno napraviti više proba ili liječenja, prilagodljivo radno vrijeme uštedit će vam sve one stresne trenutke u kojima žurite na zakazani termin. Odlazak stomatologu ponekad sam po sebi zna biti dovoljno stresan trenutak. Pravovremeni dolazak na zakazani tretman smanjit će nervozu koju osjećate.

Zašto je Dentus perfectus stomatolog po tvojoj mjeri?

Svakodnevno bezbolno pružanje potrebne oralne njege svrstava Dentus perfectus stručnjake za stomatologiju među omiljene stomatologe. Moderno opremljena stomatološka ordinacija približava pacijentima sve stomatološke usluge na jednom mjestu. Moderna tehnologija omogućava nam jednostavnije i brzo rješavanje i onih najkompliciranijih stomatoloških slučajeva: „Godine iskustva naučile su nas na vrijeme uočiti probleme kod pacijenata i pružiti potrebnu njegu. Putem društvenih mreža nastojimo educirati pacijente kako bi na vrijeme prepoznali promjene na zubu...“ Kada su u pitanju hitni slučajevi, za sve hitne pacijente uvijek će se pronaći vremena u danu kako bi otklonili uzrok boli. Za edukativni sadržaj i novosti iz svijeta stomatologije pratite Facebook i Instagram profil ordinacije.

Doktor Šebečić i asistentica Ana Marija stručnjaci su za zube i osmijeh kojima možete vjerovati. Prepustite se u stručne ruke kako bi zajednički započeli put do zdravog osmijeha. Restauracija zubi i ostali estetski zahvati u ordinaciji se provode s posebnim naglaskom na funkcionalnost osmijeha. Pacijenti naglašavaju kako su bezbrižni između posjeta zubaru, znajući da je njihov osmijeh u provjerenim i sigurnim rukama. Saznajte više detalja o Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji na web adresi https://dentusperfectus.hr/.