NOVA LJUBAV

Demi Lovato u vezi s Mileyinim bratom?

05.06.2009 u 15:32

Bionic
Reading

Demi Lovato, zvijezda filma 'Camp Rock' za koju se čak nagađalo da je u vezi s Joeom Jonasom iz Jonas Brothersa, sve se češće može vidjeti u društvu brata Miley Cyrus, Tracea

Njihovo je prijateljstvo trenutno u središtu zanimanja tračerskih siteova, a spekulacije o navodnoj ljubavnoj vezi 16-godišnje glumice i pjevačice i Tracea, koji je također u showbizz vodama (član je electropop benda Metro Station) potaknula je Traceova poruka Demi na Twitteru, gdje njih dvoje svakodnevno komuniciraju.

Trace u akciji sa svojim bendom Metro Station


'Sad je 3.30 u Japanu i još uvijek sam budan. Ali krivim tebe. Jer si mi stalno u mislima. Evo, sad ću se konačno natjerati da idem spavati', napisao je Trace (20).Poduzetni Trace, gitarist, tekstopisac i pjevač benda Metro Station, pokrenuo je i liniju odjeće From Backseats to Bedrooms.

Njegov zaštitni znak su bezbrojne tetovaže, a zanimljivo je da se pojavio i u spotu svog očuha Billyja Raya Cyrusa za pjesmu 'Somebody Said a Prayer'.

Inače, Miley Cyrus je najavila da sredinom rujna odlazi na turneju po američkim gradovima s Traceovim bendom Metro Station, a mini turneja u sklopu koje će održati 45 koncerata zavšava 2. prosinca u Miamiju.