NIJE FAN

Dave Grohl ljut na autora serije 'Glee'

21.03.2011 u 14:02

Bionic
Reading

Slavni glazbenik, frontmen Foo Fightersa i nekadašnji član Nirvane, ljuti se na autora serije 'Glee', Ryana Murphyja, jer on žestoko napada sve one koji su odbili da se njihova glazba koristi u popularnoj seriji

Grohl je već ranije jasno kazao da nema nikakvih šansi da pjesme Foo Fightersa obrade glumci u nekoj od epizoda kultne serije, dodavši da mu nije jasno zbog čega Murphy misli da svi glazbenici umiru od želje da se njihove pjesme pojave u seriji 'Glee'.

'To je pravo svakog izvođača. Ako netko ne želi da se pojavi u seriji 'Glee', to je njegovo pravo i demokratska odluka. A onda se taj autor serije zapjenio i uvrijedio jer smo mi to odbili. To me užasno nervira. Zbog čega on misli da bi svi željeli da se njihove pjesme obrade u toj seriji?!', ljuti se Grohl. Posebno ga je iznerviralo to što je Ryan Murphy kritizirao Kings of Leon i Slasha, bivšeg gitarista Guns N'Rosesa.

'Prvo je napao Kings of Leon, za koje je rekao da su 'umišljeni idioti', a onda i Slasha, kojeg je nazvao 'ofucanom rock zvijezdom'. Što si umišlja taj tip? Kao da svi vole 'Glee'. Evo, ja isto ne volim tu seriju', rekao je Dave Grohl.