HAILEY BALDWIN

Supruga slavnog glazbenika hvali se dugim nogama u prekratkoj haljinici

07.06.2019 u 11:56

Bionic
Reading

Plavokosa Hailey Baldwin, supruga pop zvijezde Justina Biebera, itekako zna kako se privlači pozornost pa je bila mamac za poglede u odvažnoj kombinaciji koja nije za svakoga

Dugonoga ljepotica koja je osvojila srce bivše teen zvijezde, redovito izaziva pozornost svojim cool kombinacijama s puno stila.

  • +9
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fashionistice često upravo nju navode kao veliku modnu inspiraciju, a ova it djevojka često dokazuje kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Da prugice nisu samo za dnevne prigode, uspješno je dokazala zgodna Hailey koja ih je odlično uklopila u svoj večernji stajling u Miamiju.

  • +19
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kćer slavnog glumca Stephena Baldwina nije propustila reviju za muškarce modne kuće Saint Laurenta za proljeće/ljeto iduće godine na plaži gdje uskočila u minijaturnu haljinu s prugicama i vrtoglavim dekolteom.

  • +5
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi su gledali u 22-godišnju manekensku zvijezdu u zanimljivoj kreaciji koja je u prvi plan stavila njezine duge preplanule noge.

Mlada Amerikanka ovu je hrabru kreaciju upotpunila sandalama s tankim remenčićima, kosom podignutom u punđu i zlatnim naušnicama ringovima.

U reviji poznatog modnog brenda uživali su i mnoga poznata lica poput bivše supruge Johnnyja Deppa, Amber Heard, glumice Laure Dern, para Miley Cyrus i Liam Hemsworth i dr.