CIPELE SEZONE

Sve što vam treba ove jeseni: Ova će ljetna obuća narednih mjeseci biti popularnija i od gležnjača

17.08.2019 u 22:55

Bionic
Reading

Modnim kuloarima kruže priče da će natikače na petu ove jeseni postati najpoželjnija obuća modnih ovisnica, a tome u prilog idu i jesenske kolekcije koje pristižu u trgovine. Nove kolekcije prepune su atraktivnih modela natikača koje mame s polica

Jednako kao što su takozvane 'barely there' ili 'gole' sandale najavljivane kao nezaobilazan ljetni hit, retro natikače trebale bi postati 'must have' obuća u jesenskim mjesecima. Prema predviđanjima modnih stručnjaka ova bi ljetna obuća mogla postati popularnija i od omiljenih gležnjača.

Bacite li oko na Instagram profile modnih blogerica koje žive u hladnijim predjelima, kao primjerice u Skandinaviji, primijetit ćete da mnoge od njih svoje odjevne kombinacije upotpunjuju ovom retro obućom koja se posljednjih sezona vratila u modu u velikom stilu.

Nakon što je Gucci popularizirao natikače, lansiravši svoj prepoznatljivi ravni model od kože, natikače su ponovno postale omiljene u svijetu mode, a osim ravnih modela, trendseterice su prigrlile i elegantne, ženstvene modele na petu koje vizualno izdužuju nogu i stajlinge čine otmjenijima.

Na policama trgovina moguće je pronaći bezbroj neodoljivih modela, poput onih s otvorenim ili zatvorenim prstima, s neobičnom, geometrijskom, tankom ili block petom te one upadljivih ili umirujućih nijansi, a vaš izbor trebao bi ovisiti o tome koji se model najbolje uklapa u vaš osobni stil i, naravno, budžetu.

Za vas smo izdvojili nekoliko modela natikača na petu s kojima ne možete pogriješiti. Zavirite u galeriju i pronađite svog favorita.

  • +15
Natikače na petu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije