PRODANO GOTOVO 30.000

Darth Vader uručio ulaznicu sretniku za nove 'Ratove zvijezda'

11.12.2015 u 14:31

  • +5

Ratovi zvijezda: 'Sila se budi'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U Hrvatskoj i u CineStarovim kinima sve je u znaku 'Ratova zvijezda', tj. najiščekivanijeg filma godine – 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'. U Avenue Mallu Darth Vader iznenadio je sretnog kupca rekordne ulaznice, a broj je pokazivao 25.000, tako što mu ju je osobno uručio

Kako je broj prodanih ulaznica za istoimeni film oborio sve rekorde u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj, jer je broj prodanih ulaznica sedam dana prije prikazivanja premašio brojku od 25.000 i bliži se brojci od 30.000, sinoć je u CineStaru Novi Zagreb u Avenue Mallu Darth Vader iznenadio sretnog kupca Ivana Mužara iz Karlovca tako što mu je osobno uručio ulaznicu.

Najiščekivaniji film godine imat će i svoju hrvatsku premijeru. Sretnici će imati priliku na svečanoj premijeri u utorak 15. prosinca u Imax dvorani u CineStaru Arena Zagreb među prvima u svijetu pogledati ga, a prve kino projekcije za sve prave obožavatelje 'Ratova zvijezda' počinju s prikazivanjem dan kasnije točno u ponoć, za koje se traži ulaznica više. Za sve posjetitelje koji su već kupili ili tek kupuju ulaznice za ove ekskluzivne pomoćne projekcije u CineStarovim kinima diljem Hrvatske pripremljen je kao poklon originalni plakat iz filma.

''Ratovi zvijezda' odavno su prestali biti film te postali fenomen i najpopularnija filmska franšiza. Stoga ni ne čudi to da je starwarsmania zahvatila i Hrvatsku. Imamo ogroman interes publike, a interes za nadolazećom svečanom premijerom koja će se održati u Imaxu i biti jedna od prvih premijera u svijetu također je ogroman. U Hrvatskoj je postignut rekord po broju prodanih ulaznica na CineStarovim blagajnama u pretprodaji, s tim da pretprodaja još traje do 17. prosinca, kada film počinje igrati. Do danas je prodano 25.000 ulaznica, a to je naznaka da će to na kraju biti najgledaniji film hrvatskog boxofficea za 2016.', rekla je Branka Krstulović, direktorica marketinga, prodaje i promocije za Blitz-CineStar.