NEVEN CIGANOVIĆ

Danijela Dvornik opravdala nadimak 'The Body'

04.03.2011 u 08:52

Bionic
Reading

Pseća modna revija bila je jedini celebrity događaj kojeg se itko na domaćem tlu u prošlom tjednu usudio organizirati jer 'izgleda da je frka u državi organizatorima evenata malo utjerala strah u kosti i tko je vidio slavlje i preseranciju dok nam se u gradu održava druga 'seljačka buna''

Svjetsko zvjezdano nebo razvedrila je glamurozna dodjela Oscara, a uzdrmao i ne tako glamurozan odlazak slavnog Diorovog dizajnera Johna Galliana. Kod nas, pak, na jedinom spomena vrijednom celeb događanju Cigijeva je Dasha prvi put prošetala modnom pistom, a maltezer Fly, pesek Aleksandre Grdić, pokazao da mu modne piste uopće nisu strane.

Danijela Dvornik je bila ta koja je pobrala svu pažnju prisutnih na račun svog novog, vitkijeg izgleda kojim je napokon opravdala nadimak 'The Body', a njezina mješanka Obama se tako dobro držala da je na kraju proglašena i misicom prvog hrvatskog Pet-a-portera.

U novom postu bloga Nevena Ciganovića pročitajte sve zavrzlame ljudsko-psećih života, kao i zašto je tako sretan trenutak kad se nekome rep zbog vas vrti od uzbuđenja.