PAMETAN MOMAK

Dan iz 'Gossip Girl' maturirao sa 13 godina

22.10.2009 u 12:13

Bionic
Reading

Penn Badgley, glumac koji u američkoj hit teen TV seriji 'Gossip Girl' igra ulogu Dana Humphryja, srednju školu je završio čak pet godina prije svojih vršnjaka

Simpatični 22-godišnji glumac želio se što prije posvetiti glumačkom pozivu pa je ubrzao svoje srednjoškolsko obrazovanje i maturirao sa 13 godina, puno prije školskih kolega.

Kako ne bi morao uzimati dodatne satove i pohađati nastavu na TV i filmskim setovima, Badgley je odlučio doći čim prije do srednjoškolske diplome i to mu je uspjelo.

Badgley, koji je već u 12. godini gostovao u seriji 'Will i Grace', a zatim počeo glumiti u popularnoj TV seriji 'Young i Restless', objašnjava kako je to bilo samo da ne mora uzimati posebne školske sate i plaćati osobne učitelje.

'Kad nisam radio, učio sam. Na kraju sam šest mjeseci provodio u školi, a šest mjeseci bih radio. I uspio sam!', rekao je Penn, koji je zbog glumačke karijere odbio i mjesto na prestižnom sveučilištu University of Southern California

'Prvo sam prihvatio mjesto na USC, međutim nikad nisam krenuo na fakultet. Već sam radio i shvatio sam da ne želim ići na filmski fakultet, već glumiti pred kamerama', rekao je simpatični Penn, koji je u stvarnom životu u vezi s kolegicom iz TV serije 'Gossip Girl' Blake Lively (Serena Van Der Woodsen).