PLIJENI IZGLEDOM

Dalo bi se štošta naučiti o modi od lijepe španjolske kraljice

20.03.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia nazočili su dodjeli nagrada iz područja kulture u muzeju Prado u Madridu, gdje su bili počasni gosti. Kralj Felipe u muzeju je održao kratki govor, a njegova mu je supruga pružila podršku velikim aplauzom, plijenivši svo vrijeme pažnju u elegantnoj i seksi haljini koju bi se malo koja kraljevska dama usudila odjenuti

Kraljica Letizia od Španjolske ponovno se našla u centru pažnje, zahvaljujući svom nepogrešivom instinktu za modu i odvažnom stilu koji se ne može usporediti ni s jednom drugom damom kraljevske krvi. 46-godišnja kraljica plijenila je pažnju na dodjeli nagrada iz kulture u Madridu u vrlo ženstvenoj i seksi haljini s potpisom španjolskog brenda Intropia.

Kreacije španjolskog brenda okarakterizane su kao originalne, zabavne i ženstvene te namijenjene svim prilikama, a razigrana midi haljina etno printa sa svjetlucavim nitima, koju je izabrala kraljica Letizia, odličan je spoj svega navedenog.

  • +26
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnoge je iznenadilo to što se kraljica odlučila za haljinu s dekolteom, što obično kraljevske dame izbjegavaju u širokom luku, no moramo priznati da nam je ovo jedno od dražih kraljičinih izdanja. Cjelokupan stajling kraljica je zaokružila crvenim salonkama otvorenih peta s tankom naramenicom oko gležnja, s potpisom talijanskog brenda cipela Lodi te visećim naušnicama s potpisom brenda Tous Jewelry.

Lijepa kraljica poznata je po originalnom i trendi stilu odijevanja, koji se kosi s tradicionalnim odijevanjem na kraljevskom dvoru, a posebice na britanskom dvoru. Od članica kraljevske obitelji očekuje se da budu odjevene u skladu s tradicionalnim pravilima koji se uvažavaju stoljećima unazad, a pokazivanje dekoltea u javnosti sasvim sigurno nije jedno od tih pravila.

Kate Middleton i Meghan Markle vjerojatno nikad nećemo vidjeti u sličnoj haljini, iako priznajemo da je vojvotkinja od Sussexa, kada je moda u pitanju, poprilično osvježila situaciju na britanskom kraljevskom dvoru.

  • +21
Kraljevska obitelj na misi povodom Dana Commonwealtha - modni dvoboj Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia