ELEGANTNO IZDANJE

Kraljica Letizia plijenila poglede u ženstvenom odijelu i skupocjenim naušnicama od 16 tisuća kuna

07.03.2019 u 11:55

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia dobro je poznata po svojim ženstvenim kombinacijama s puno stila koje komplimentiraju njezinoj vitkoj figuri

Kraljica Letizia rijetko kad zakaže kad su u pitanju modni odabiri pa je tako sve očarala svojim fantastičnim stajlingom koji je nosila na ceremoniji dodjele nagrada zaklade Princeza Girona u čast njezine kćeri u Caceresu.

  • +17
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa kraljica modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama oduševivši kombinacijom koja je malo koga ostavila ravnodušnim pojaviviši se u upečatljivom outfitu koji je ukrao poglede.

Kad je u pitanju moda, bivša novinarka ništa ne prepušta slučaju jer sve što odjene izgleda kao da je upravo sišla s modne piste.

Kad se na ovoj dodjeli nagrada u čast talentiranih poduzetnika u dobi od 16 do 35 godina pojavila elegantna kraljica, bilo je jasno tko je zvijezda večeri.

  • +12
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica Letizia osvojila je peticu za stil u kombinaciji kojoj se nema što prigovoriti: u crvenom sakou i hlačama širokih nogavica s potpisom domaćeg dizajnera Roberta Torrette, lijepa Španjolka izgledala je za čistu peticu.

  • +21
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektni stajling upotpunila je clutch torbicom 'Maysa' modernog zmijskog uzorka s potpisom poznate dizajnerice Caroline Herrere i cipelama na petu, također u ovoj moćnoj boji koja je lijepo naglasila ten ove zgodne brinete.

Ovaj besprijekorni outfit upotpunila je s minimumom nakita: neobičnim naušnicama čija je vrijednosti nešto manje od 16 tisuća kuna.

Inače, kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI u braku su od 2004. godine i ponosni su roditelji dvije preslatke djevojčice, Leonor i Sofije.