IGORU PUKNUO FILM

Cvitanoviću dosta svega, seli iz Hrvatske

24.11.2008 u 21:00

Bionic
Reading

Premda su bliski prijatelji obitelji Cvitanović rekli da nema govora o njihovom razvodu te da još uvijek žive zajedno, Igoru je očito prekipilo te je izjavio da mu je dosta svega i da će možda svoj mir potražiti izvan granice Hrvatske

Igor Cvitanović (38) se našao ovih dana u središtu medijske pažnje nakon što je verbalno napao i fizički prijetio uredniku portala story.hr Vladimiru Milinoviću zbog čega je pozvana policija. Cvitanović je uhapšen i preko noći zadržan u Remetincu.

'Spavao sam u Remetincu sa silovateljima i ubojicama. Jedno takvo iskustvo u životu sasvim mi je dosta. Dosta mi je svega. Čim ovo sve završi, otići ću negdje daleko od svega da nađem svoj mir. Možda se čak iselim iz Hrvatske', rekao je Igor.

Ogorčen jer mu se tijekom 17 godina, koliko se pojavljivao kao javna osoba, ništa slično nije desilo, rekao je da nikad nije bio upleten ni u kakve skandale niti je optužen za kazneno djelo, piše 24 sata.

Cvitanović se ni na koji način nije obrušio na policiju. Smatra da im je čak bilo neugodno, te da su jednostavno obavljali svoj posao.

Marija Cvitanović nije komentirala protekle događaje, a svoju je navodnu vezu s Romanom Majetićem odmah demantirala.