TRAŽI POMOĆ

Crvenokosa ili brineta: Eva Mendes ne može se odlučiti za boju kose

31.07.2023 u 20:38

Bionic
Reading

Holivudska glumica i supruga zavodnika Ryana Goslinga, Eva Mendes od svojih je najvjernijih obožavatelja tražila da joj pomognu i daju savjet treba li ostati crvenokosa ili ponovno biti brineta, a njihov odgovor iznenadio je i nju samu

Eva Mendes odlučila je iskoristiti čari društvenih mreža kako bi riješila svoje nedoumice. Budući da sama nije sigurna treba li i dalje imati kosu u nijansi 'strawberry blonde' ili ponovno biti brineta sa svijetlijim pramenovima, zatražila je pomoć i savjete svojih vjernih pratitelja.

U prilog tome, da i njima olakša, stavila je fotografije s obje boje kose. Inače, 'strawberry blonde' nijansa naziva se tako zbog svoje crvenkaste nijanse, iako je zapravo riječ o svijetloj kosi.

49-godišnja Eva Mendes je i nakon upita bila na mukama, budući da se ni sami obožavatelji nisu mogli odlučiti koja joj boja pristaje bolje, smatrajući da izgleda sjajno kako god se oboja. Neki su čak njezinu ljepotu usporedili s onom legendarne Sophijom Loren.

  • +2
Eva Mendes Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

'Izgledaš sjajno sa svakom bojom, a haljine ti nevjerojatno pristaju. Hvala ti što širiš sreću i pozitivnost', poruka je vjernih obožavatelja.

Čini se da će na kraju Eva Mendes za savjet morati priupitati svog životnog partnera, glumca Ryana Goslinga koji je trenutno fokusiran na promociju svog posljednjeg hita - filma o najpopularnijoj lutki na svijetu, Barbie.