PONOVO U WEST GATEU

Cro-A-Porter uzvraća udarac

17.09.2010 u 12:24

Bionic
Reading

Nakon dva Fashion.hr-a, Rab Fashion weeka, Dubrovnik Fashion weeka na pred dolazi i pravi hrvatskih fashion week Cro-A-Porter koji svojom inovativnošću planira sve ostaviti bez daha

Šesnaesti NIVEA Cro A Porter BLACK jesen/zima 2010-2011. svojim svjetlima obasjat će modele iz jesensko-zimskih i proljetno-ljetnih kolekcija vodećih hrvatskih modnih dizajnera od četvrtka, 7., do nedjelje, 9. listopada, na modnoj pisti ovog puta postavljenoj u samom središtu šoping centra WESTGATE nadomak Zagreba.

Anamarija Asanović, Arileo, Boris Pavlin, Boudoir, ELFS, Hippy Garden, Ledenko, Linea Exclusive, LINK/by Ogy Antunac, LUKA, MAK, Marina Design, Matija Vuica, Ksenija XD – Ksenija Vrbanić i Zigman pripadnici su odabrane modne elite, vrha domaće modne scene, koji svoje kolekcije predstavljaju upravo na ovom modnom događaju! Uz ova već poznata imena Cro A Portera, ovom odabranom modnom društvu od ove sezone pridružuju se i Andreja Bistričić, Tomislav Bahorić i Zoran Aragović.

Svake sezone, ususret početku događaja, NIVEA Cro A Porter predstavlja svoj (sezonski) vizualni identitet. Upravo na domaćem terenu, u svojoj najnovijoj imidž kampanji, NIVEA Cro A Porter predstavlja prestižni angažman za svakog modela kojem se time otvaraju brojna vrata modelinga, a sam angažman sa sobom donosi status domaćeg top modela. Čast da ove sezone ponese titulu zaštitnog lica NIVEA Cro A Portera BLACK pripala je mladoj Ani Topić iz modne agencije Thalia model koja je svakako jedno od najzanimljivijih novih lica u svijetu mode. Djevojka koja je svojom pojavom već sada izazvala zanimanje modnih urednika i dizajnera savršeno se snašla u novoj ulozi.

Koncepcijski je naziv ovosezonskog NIVEA Cro A Portera - BLACK - što daje naslutiti pomalo mračnu stranu modnog svijeta, ali poimalo se čini da nakon svih dosadašnjih tjedana imperij uzvraća udarac. Svojevrsna modna filozofija 'manje je više' našla je svoje uporište u ovogodišnjem nazivu jer upravo crna boja stvara prizvuk vječnosti mode kao same pojave ali i vječnosti crne boje u modi kroz povijest. Uistinu, crna je vječna, moda je vječna. Prolazni su trendovi, prolazne su boje.

NIVEA Cro A Porter BLACK za svoj dom i ove sezone odabrao je staru-novu lokaciju šoping centra WESTGATE koji zahvaljujući tome i ove sezone postaje uzbudljiva lokacija hrvatske modne scene. Iako se odabir prošle sezone činio pomalo neobičan i hrabar, arhitektura WESTGATE Shopping Cityja poslužila je modnim dizajnerima kao savršena inspiracija i ove sezone.