ZVIJEZDA 'PRIJATELJA'

Courteney Cox žali zbog estetskih zahvata: 'Ne shvaćate da izgledate čudno pa samo nastavljate'

10.03.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Poput brojnih dama iz svijeta Hollywooda i zvijezda 'Prijatelja' potražila je stručnu pomoć u misiji očuvanja mladolikog izgleda. Kako priznaje, nije bila svjesna koliko je daleko otišla s filerima dok je u mlađim danima pokušavala zaustaviti vrijeme

U novoj epizodi podcasta ‘Gloss Angeles’, 58-godišnja zvijezda ‘Prijatelja’ razgovarala je s voditeljicama Kirbie Johnson i Sarah Tan Christensen o svojoj prošloj, i prekomjernoj, upotrebi filera za očuvanje mladolikog izgleda, nazvavši to svojom najvećom beauty greškom

‘To je domino efekt. Ne shvaćate da izgledate čudno, pa onda nastavljate sa zahvatima, jer sami sebi izgledate normalno. Pogledaš se u ogledalo i kažeš: 'Oh, to izgleda dobro'... Ne shvaćate kako izgledate u očima drugih’, priznaje Cox.

  • +4
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Michael GermanaCollecti / Everett / Profimedia

Nakon što je pretjerala s filerima, zvijezda ‘Prijatelja’ odlučila ih je ukloniti.

‘Puno sam zabrljala i sada sam, na sreću, uspjela ukloniti većinu toga’, priznala je dodajući kako se njezin pristup starenju značajno promijenio nakon toga.

‘Intenzivno sam razmišljala o starenju kad sam bila stvarno mlada, a to je pravi gubitak vremena’, zaključila je.

Ovo, međutim, nije prvi put da je odlučila otvoreno progovoriti na temu estetskh zahvata s ciljem očuvanja mladolikog izgleda. U lipnju 2017. Cox je priznala da se toliko trudila očuvati izgled da ga je u tom procesu uspjela pogoršati.