DOMINACIJA KOŽE

Cool trend koji nam kuca na vrata poželjet ćete i sami imati u ormaru

10.04.2020 u 11:05

Bionic
Reading

Zavirite li u omiljene online trgovine, zasigurno ćete primijetiti ovaj trendi komad koji već nekoliko tjedana unazad privlači pažnju vodećih svjetskih trendseterica. Ako volite izgledati cool i drugačije od drugih, ovaj ćete trend uskoro i sami uvrstiti u svoju garderobu

Posljednjih mjeseci primijetili smo kako domaće i strane trendseterice rado biraju i nose kombinezone. To nije nimalo čudno, obzirom da su kombinezoni ove sezone na vrhu liste prioriteta brojnih modno osvještenih žena.

Kombinezoni slove za jedan od vodećih komada sezone, što je odlična vijest iz više razloga - osim što ih je lako odjenuti i još lakše kombinirati, izgledaju vrlo cool i odvažno, pogotovo ako ih znate iznijeti. No, čini se kako je na pomolu novi trend koji proteklih dana viđamo na svakom koraku.

Umjesto klasičnih kombinezona od tkanine, modne ovisnice opredjeljuju se sve češče za modele od kože. Kožni kombinezoni preplavili su Instagram, a ako je vjerovati modnim stručnjacima njihovih pet minuta slave tek slijedi. Ovaj trend previđen je za proljetne mjesece, iako se bojimo da zbog širenja koronavirusa i sve većeg broja ljudi u kućnoj izolaciji trend možda neće uživati pažnju koju zaslužuje.

No, dobra vijest je da kožne kombinezone bez problema možete isfurati i tijekom jesenskih mjeseci, kada ćemo zasigurno ponovno bezbrižno uživati na gradskoj špici. Modni stručnjaci predviđaju ogroman uspjeh ovom trendu koji će prema njihovom mišljenju obilježiti 2020. godinu, baš kao i koža općenito, a u trgovine su već počeli pristizati neodoljivi kožni kombinezoni. Mi smo izdvojili samo neke od modela.

Gdje kupiti?