U ŠTO INVESTIRATI?

Bez njih zaboravite na ljeto: Deset modnih komada koji će vam trebati ove sezone

26.03.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Na spomen toplijeg vremena, misli nam odmah odlutaju na more. Zamišljamo kako šetamo plažom s velikim slamnatim šeširom u ljetnoj haljini i japankama. Priznajemo da nas je ova izolacija potaknula da intenzivnije razmišljamo o tome što ćemo raditi jednom kada bude sigurno napustiti četiri zida, a mi smo odlučili da će to biti ispijanje kave na špici u ljetnim krpicama koje smo upecali u online trgovinama dok smo čekali bolja vremena. Ako i vi slično razmišljajte, predlažemo vam da provjerite koji će vam to trendi komadi trebati ovog ljeta

Je li prerano da počnemo razmišljati o ljetu? Možda je još prerano za kupnju kupaćeg kostima, ali osobno mislimo da je sad pravo vrijeme da se upoznate s trendovima koje ćemo u narednim mjesecima obožavati. Modni stručnjaci sugeriraju nekoliko 'must have' komada bez kojih nećemo moći živjeti u ljetnim danima.

Ovog ljeta očekuje nas nekoliko neočekivanih trendova koje smo već ranije spominjali. Možda najveće iznenađenje su bermude koje trendseterice predlažu nositi u kombinaciji s visokim potpeticama i bluzama, zbog čega stajling djeluje vrlo ženstveno. Ove sezone modne ovisnice će žudjeti i za polo majicama koje je cilj uskladiti tako da vaš outfit izgleda što elegantnije.

Obzirom da se ove sezone sve vrti oko minimalizma, predlažemo vam da svoj ormar začiniti s pokojim neutralnim komadima odjeće od lana u kojima će vaša koža tijekom toplih mjeseci lakše disati. Veliki hit bit će i bluze s puf rukavima - detaljem koji iz sezone u sezonu dominira modnom scenom.

Budete li se u izolaciji odlučila za online šoping, predlažemo vam da se počastite slip haljinom inspiriranom 90-ima te neizostavnom cvjetnom haljinom, obzirom da je cvjetni print i ove sezone zauzeo visoko mjesto na listi aktualnih trendova.

Seksi štikle ove sezone možete zaboraviti - modni stručnjaci predviđaju ogromnu popularnost 'ružnim' sandalama po uzoru na takozvane 'češke' sandale i udobne Birkenstock modele, kao i omraženim japankama na petu koje je mnogima teško prigrliti, a kada je riječ o torbama, jedina koja će vam trebati je slamnata torba od rafije, ratana, pruća i ostalog suhog bilja.

Polo majice

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

weekend uniform 👽

Objavu dijeli alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Haljine inspirirane 90-ima

Bijela lanena odjeća

Bluze s puf rukavima

Japanke na petu

Cvjetne haljine

'Ružne' sandale

Slamnate torbe

Suknje s efektnim printom

Bermude