'NE MOGU ŽIVJETI U LAŽI'

Conchita vrućim fotkama odgovara na kritike

14.05.2014 u 16:32

Conchita

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Iako se neprestano susreće s transhomofobnim kritikama, pobjednica Eurosonga Conchita Wurst s njima se dobro nosi. Štoviše, ovakvim fotografijama na njih odgovara. Na Instagramu je objavila nekoliko fotki koje ne mogu proći nezapaženo

Kupanje u kadi s crvenim ružinim laticama, poziranje ispred ogledala u vrućem donjem rublju ili pak oskudni selfie, samo je dio onoga što Conhita dijeli s fanovima kojih je znatno više od onih koji su spremni samo na kritike. Kući u Beč vratila se poput prave svjetske dive i dočekana je kao kraljica, a njezinu izvedbu kritizirali su mnogi političari iz Istočne Europe, uključujući ruskog političara Vitalija Milonova.

Milonov je prošlog tjedna izjavio kako će 'pervertit Wurst uvrijediti milijune Rusa' sudjelovanjem u 'europskoj gay paradi'.

'Sve što mogu reći jest hvala na pozornosti. Ako je to upućeno meni kao osobi, s tim mogu živjeti. Ja sam samo odlična pjevačica u prekrasnoj haljini, sa sjajnom kosom i bradom', rekla je Conchita koja je ovih dana u jednom od brojnih intervjua objasnila je kako je sve počelo.


'Nisam više mogao živjeti u laži. Uoči 18. rođendana, roditeljima sam rekao da volim dečke. Preživio sam sve osude jer imam čelične živce i tvrdu kožu', kaže i dodaje kako bez potpore roditelja ne bi ništa uspio.

Dvadesetpetogodišnji Thomas Neuwirth prije tri godine izgledao je kao običan dečko iz susjedstva. Imao je dječačku frizuru i pjevao u boy bendu Jetzt Anders!. Kosu i bradu pustio je krajem 2011. te počeo nositi umjetne trepavice i šminkati se. Kaže kako je već u vrtiću krao maminu odjeću i glumio djevojčicu.