dr. JILL BIDEN

Čizme koje su svima zapele za oko: Poslala je snažnu poruku i učinila ih najtraženijim modelom

17.09.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon što je početkom tjedna glasala na predizborima u Wilmingtonu u Delawareu, doktorica Jill Biden, supruga demokratskog kandidata za predsjedničke izbore u SAD-u, s glasačkog mjesta odšetala je u posebnom modelu čizmi za koje su brojni na prvu pomislili kako je riječ o personaliziranom modelu

Ipak, kako se u međuvremenu doznalo, riječ je o crnom modelu čizmi iznad koljena koje su djelo slavnoga dizajnera Stuarta Weitzmana, nose naziv '5050 Vote Boot' i dizajnirane su u ograničenoj količini.

Naizgled jednostavan par čizmi iznad koljena, koje će po svemu sudeći dominirati modnom scenom u narednim mjesecima, svoju posebnost najviše mogu zahvaliti velikom natpisu 'Vote'.

Ugledavši suprugu Joe Bidena u ovom posebnom modelu čizmi, javnosti nije dugo trebalo da za istima pokažu ogroman interes.

Prema podacima Lysta, u roku od 24 sata nakon što se bivša druga dama SAD-a na glasačkom mjestu pojavila u posebnom modelu čizmi s potpisom Stuarta Weitzmana, potražnja za istim i sličnim modelima dizajnera porasla je za 488 posto.

Spomenuti model čizmi naziva '5050 Vote Boot' na stranicama web trgovine dizajnera u prodaji se nalaze po cijeni od 4400 kuna, a sav prihod od njihove prodaje donirat će se neprofitnoj američkoj organizaciji I am a voter.