S GRUNGE VIBROM

Čini se da Zara ponovno ima hit koji ćemo viđati posvuda

14.01.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Popularni tartan jednostavno nikad neće izaći iz mode pa ako ste ljubiteljica kariranoga, razveselit će vas ovaj šarmantni komad s potpisom jednog od najomiljenijih high street brendova

Španjolska Zara svake sezone izbaci hit komad za kojim zavlada totalna pomama, a među njima je zasigurno i ova topla i udobna 'natkošulja', odnosno karirana jakna u kombinaciji crne, bijele i crvene.

Ove se tri nijanse više nego dobro slažu, a neodoljivi shacket (križanac košulje i jakne) svidjet će se i onima koji su u 90-ima bili zaluđeni grunge bendovima, čiji su članovi u svoje odjevne kombinacije redovito uključivali karirane košulje i neizbježne marte.

  • +44
Jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Cool detalji poput našivenih džepova, prorezi sa strane i efektni gumbi daju posebnu čar ovom odjevnom komadu koji se može nositi i preko druge jakne ili samostalno uz toplu hudicu ili deblji džemper, a cijena mu je oko 400 kuna.

Ako ste ljubitelj slojevitog odijevanja, onda ćete biti oduševljeni mogućnošću kombiniranja ove jakna-košulje koju možete nositi i s glomaznim tenisicama ili robusnim čizmama debelih potplata.

Funkcionalna i topla, duljine ispod koljena, ova je jakna samo nastavak trenda koji je započeo prošle godine zbog globalne pandemije i procvata odjeće za slobodno vrijeme i kućne urede.

Slične varijante već su osvojile modne influencerice pa je Carlota Weber zgodnu shacketicu s potpisom Pull & Beara kombinirala sa širokim trapericama, bijelom majicom i tenisicama.

Ako ste ipak pristalice elegantnijih varijanti, ovakvu jaknu možete kombinirati s elegantnim hlačama i gležnjačama ispod kaputa u boji devine dlake.