TIJELO IZ SNOVA

Izgleda bolje no ikad: Senzacionalnom figurom u bikiniju Jennifer Lopez sve je očarala

14.01.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Jennifer Lopez sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom ovih dana punila je baterije na zasluženom odmoru, a ponovno je bila apsolutna vladarica plaže na egzotičnom otočju Turks i Caicos uživajući u pravim ljetnim radostima u siječnju

Slavna pjevačica, glazbenica i poduzetnica, koja ne krije to da je rad ispunjava, nakon što je imala pune ruke posla oko promocije svog novog projekta, kozmetičke linije J.Lo Beauty, i spektakularnog novogodišnjeg nastupa s Alexom se zasluženo opuštala na pješčanim plažama.

Latino ljepotica, koja će ove godine u kolovozu proslaviti 52 godine, što bi joj rijetko tko dao, u šljokičastom bikiniju u efektnoj nijansi tamnocrvene privlačila je zavidne poglede.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

J. Lo, koja je, kad su u pitanju tjelovježba i zdrav način života, vrlo disciplinirana, sve je očarala pokazavši isklesanu figuru u oskudnom kupaćem kostimu u kojem su njezine obline došle u prvi plan.

Cool stajling za plažu upotpunila je trendi komadom za kojim luduju mnoge fashionistice - bucket šeširićem s potpisom Christiana Diora.

Tajna njezina senzacionalnog izgleda krije se u kombinaciji dobro raspoređenih obroka ograničenog kalorijskog unosa, puno kvalitetnog sna i napornih treninga koje za slavnu pjevačicu organiziraju njujorški trener David Kirsch i losanđeleska trenerica Tracy Anderson.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

J.Lo svakodnevno unosi otprilike 1400 kalorija dnevno, redovito provodi vegansku detoksikaciju, izbjegava kofein i alkohol u širokom luku, pije litre vode i izbjegava sunce.

Osim toga, izbjegava alkohol, cigarete i kofein, a svoj mladolik izgled gotovo bez bora duguje i kvalitetnom snu.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Zvijezda 'Prevarantica s Wall Streeta' jednom je prigodom upravo san navela kao svoje 'oružje' u borbi protiv starenja. Govoreći o tome kako je spavanje održava mladom, rekla je: 'Volim odspavati dobrih devet ili 10 sati, ali nikad to ne mogu dobiti. Dakle sedam ili osam je obavezno. U suprotnom se jednostavno ne osjećam dobro. Postajem nervozna, emocionalna i stalno se osjećam umorno.'