PAZILA JE NA SVAKI DETALJ

Pamela Ramljak pokazala novouređenu kupaonicu svog novog doma, a sve je oduševio njen omiljeni spa kutak za opuštanje

20.12.2020 u 19:03

Bionic
Reading

Nakon što je do najsitnijeg detalja uredila svoj novi dom iz snova, pjevačica Pamela Ramljak ponosno je pokazala svoj životni prostor svim pratiteljima na Instagramu. Nakon dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice i spavaćih soba, red je došao i na kupaonicu

Pamela Ramljak, bivša pjevačica grupe Feminnem, danas solo glazbenica koja uglavnom nastupa po svadbenim slavljima, u slobodno vrijeme bavi se uređenjem interijera. Njezin prvi projekt bio je prvi zagrebački stan koji dijeli sa suprugom, a koji je mnogo je puta obnavljala, ukrašavala novim ukrasima i zabavljala se premještanjem namještaja.

S drugim djetetom na putu stan je postao tijesan pa je njena obitelj odlučila preseliti u novi dom. Pamela se u trudnoći bacila u uređenje novog stana u koji je tek nedavno uselila sa suprugom Mladenom Slajsterom, sinom Antunom i kćerkicom Marijom koja je na svijet stigla u procesu osmišljavanja njihova novog doma.

Novi životni prostor svoje četveročlane obitelji pjevačica je s veseljem pokazala svojim pratiteljima na društvenim mrežama koji su pohvalili njen odabir namještaja, dekora i ukrasa. Nakon nove moderne kuhinje, dnevnog boravka, blagovaonice, velike terase, glavne spavaće sobe te dviju dječjih soba za njezine malene nasljednike, pjevačica se pohvalila i novom kupaonicom.

Kažu da žene većinu vremena provedu spremajući se u kupaonici pa pretpostavljamo kako je Pamela pomno pazila da njena nova kupaonica savršeno odgovara svim njenim potrebama.

Velike četvrtaste pločice u sivoj boji klasik su s kojim se ne može pogriješiti. Teško da će u naredna dva desetljeća ovaj stil izaći iz mode pa je potpuno razumljivo zašto je Pamela igrala na sigurnu kartu.

Iako nije pokazala cijelu kupaonicu, svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila svoj omiljeni kutak. U jednom kutu kupaonice nalazi se velika bijela kada u kojoj se pjevačica opušta nakon napornog dana. Upaljene mirisne svijeće, pjenušava kupka, čaša crnog vina i omiljena serija sve su što je pjevačici potrebno nakon cjelodnevnog trčkaranja za mališanima.

'Ako nisi dobar prema sebi, nećeš biti dobar ni prema drugima. Što sam starija više cijenim trenutke opuštanja. Mali spa doma i baš mu se veselim. Hvala mužu jer je zaključao kupaonu', napisala je pjevačica uz fotografiju svog malog spa kutka koji je oduševio i njezine pratitelje.

'Predivno je', 'Preeedobro, sanjam ovakvu kadu', 'Ovo je melem za dušicu. Stvarno ti je svaki dio stana divan, a interijer savršenstvo', poručili su Pameli obožavatelji.