IMA SE, MOŽE SE

Sylvester Stallone iskeširao nevjerojatnih 217,5 milijuna kuna za novi dom nedaleko od Trumpovog imanja na Floridi

18.12.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Dok brojne slavne zvijezde prodaju svoje nekretnine, oskarovac Sylvester Stallone odlučio je kupiti jednu. Holivudski glumac s obitelji se odlučio preseliti u Palm Beach, a oko je bacio na luksuzno imanje za koje je posegnuo duboko u džep i iskeširao vrtoglavi iznos

Holivudski akcijski junak Sylvester Stallone ne štedi kada su u pitanju nekretnine. Omiljeni glumac dio svog stečenog bogatstva odlučio je potrošiti na impresivno imanje u popularnom okupljalištu bogatih i slavnih, u Palm Beachu na Floridi.

Slavni Rocky za ovu je impresivnu nekretninu tik do mora iskeširao nevjerojatnih 217,5 milijuna kuna u koju planira useliti sa svojom suprugom, bivšim modelom Jennifer Flavin, i sa njihove tri kćeri, Scarlet Rose Stallone, Sistine Rose Stallone i Sophijom Rose Stallone.

Luksuzna vila dovršena je 2014. godine, a dizajnirana je tako da je okrenuta prema moru i leđima zaštićena od znatiželjnih pogleda. Unutar prostrane vile veličine 1.230 kvadratnih metara nalazi se sedam spavaćih soba i brojne prostorije za druženje, a svaku od njih krase velika francuska vrata s pogledom na ocean.

  • +25
Sylvester Stallone je kupio novi dom u Palm Beachu Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Vila se sastoji od dva zasebna dijela, a drugi dio je zapravo kuća za goste koja gleda direktno na bazen. Stalloneovi su zadnji koji su ugrabili imanje u okrugu Palm Beach, a njihovi susjedi bit će brojna slavna imena, uključujući rokere Jon Bon Jovija i Roda Stewarta, radijskog i televizijskog voditelja Howarda Sterna i uskoro bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i prvu damu Melaniju Trump.