chic stajling

Cindy Crawford ima sjajnu alternativu klasičnim košuljama, a nosi je uz hit traperice

24.10.2023 u 14:21

  • +2

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Modna ikona još je jednom pokazala umijeće stiliziranja svakodnevnih kombinacija koje odišu elegancijom, a pokazala je i kako još ne bismo trebali odustati od omiljenih sandala

Jedna od najpopularnijih manekenki iz 90-ih Cindy Crawford nastavlja nam pružati dozu inspiracije svojih svakodnevnim chic stajlinzima. Nakon što je prije par dana pokazala koliko dobro izgleda trend nošenja džempera raspuštenog preko ramena, jučer je odjenula košulju koja je savršena alternativa klasičnim bijelim modelima.

Iako s tradicionalnim dizajnom košulje ne možete pogriješiti niti u ležernim, niti u formalnim prigodama, činjenica jest da povremeno dobro dođe stajlinge osvježiti malo razigranijim uzorcima koji osvajaju trendi dizajnom, koliko i vječnom elegancijom.

Model koji je Crawford nosila dolazi u krem boji s tankim okomitim prugama u crvenim i zelenim nijansama, sa chic podignutim rukavima te raskopčanim gornjim gumbićima.

  • +3
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Okomite pruge ne samo da su vrlo otmjene, već i iznimno laskaju liniji, posebno kada je košulja nošena u stilu slavne manekenke - umetnuta u traperice visokog struka i ravnog kroja, amlo širih nogavica koje su trenutačno jedan od najpoželjnijih modela.

Osim hit košulje, Crawford je pokazala i da nema razloga da od omiljenih sandala odustanemo već početkom jeseni jer je vješto kombinirala svoj Birkenstock Madrid Big Buckle par u smeđoj boji s trendi hlačama lepršavih nogavica i pripadajućom smeđom torbom.