KAIA GERBER

Sivo odijelo sada je najpoželjnije, a nije mu odoljela ni nasljednica Cindy Crawford

28.09.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Ove sezone, ako je suditi po mnoštvu stajlinga poznatih dama i trendseterica, moćna odijela najpoželjnija su u tonovima sive

Nakon Milana modni svijet preselio se na Pariz gdje vodeći brendovi u svijetu mode predstavljaju novitete za sezonu proljeće/ljeto 2024. godine.

Jedan od njih je i Acne Studios. Ovom popularnom skandinavskom brendu, čije je zaštitno lice reality zvijezda Kylie Jenner, ponovno je pošlo za rukom okupiti vojsku poznatih dama, poput 22- godišnje 'it' djevojke Kaie Gerber.

Nasljednica legendarne Cindy Crawford na reviji Acne Studios osvanula je u sivom odijelu, najpoželjnijem kompletu sezone, njegovim nošenjem pridruživši se impresivnoj brojci slavnih obožavateljica.

Holivudske plavuše Margot Robbie, Scarlett Johnasson i manekenka Kendall Jenner samo su neke od poznatih dama koje su se posljednjih dana mogle ugledati u sivim primjercima odijela, potvrđujući njihov trendovski status ove sezone, ali i bezvremenski izgled.

Poput spomenutih dama, mlađahna kćer supermodela iz 90-ih najradije ga kombinira s crnim komadima, a njezin odabir pao je na crnu majicu s velikim polo ovratnikom, lakirane cipele u špic i par okruglih sunčanih naočala.

  • +9
Siva odijela Izvor: Promo fotografije / Autor: promo